KinigosPsixon Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 καλημέρα θέλω να αναβαθμίσω ένα pc που έχω ωστε να είναι κατάλληλο για την χρήση που αναφέρεται στον τίτλο χωρίς να κολλάει και να είναι βάση μπάτζετ οσο το δυνατών καλύτερο. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200 iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: correl iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? θα συνδεθεί σε μια toshiba 32 " v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ;όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) όχι . vii) το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: mobo: Site: ga-h61m-s2pv ram : 4 gb cpu: Download: g 2120 psu : Download: hamburg 530 w θέλω μάλλον ssd,hdd,gpu και δεν ξέρω αν χρειάζεται-χωράει ραμ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 gpu-ram δεν χρειαζεσαι φιλε. https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html https://www.skroutz.gr/s/5421122/OCZ-ARC-100-120GB-ARC100-25SAT3-120G.html με 120 ευρακια,μπορεις αν θες με 30 ευρο παραπανω να παρεις 240GB SSD.
KinigosPsixon Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η μητρική δεν βγάζει hdmi για αυτό και μόνο έβαλα gpu(και για να παίζω και κανα pro(εγω),sims( η κοπέλα μου))
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εεε αμα ειναι αυτο παρε καμια gt 730 με 60-70 ευρο που βγαζει HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα