Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω προβλημα με το ρουτερ..Καταρχας δεν μπορω να συνδεθω ενσυρματα επειδη απ'ότι έχω καταλάβει χάνει την ip του το ρουτερ οπότε αναγκαστικά συνδέομαι ασύρματα..Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές ξαφνικά χάνω τη σύνδεση στο ίντερνετ!Το πρόβλημα αυτό λύνεται μόνο αφού κάνω Reset το ρουτερ και επαναφέρω τις ρυθμίσεις.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω άμεσα..Συμβαίνει πάνω απο 3-4 μήνες..

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ποιο ρούτερ έχεις, σε ποιο πάροχο είσαι, και αν μπορείς, ανέβασε τα στατιστικά του ρούτερ ώστε να δούμε αν το ότι χάνει την IP (του ιντερνετ, όχι των συσκευών)οφείλεται στην γραμμή.

Δημοσ.

Ποιο ρούτερ έχεις, σε ποιο πάροχο είσαι, και αν μπορείς, ανέβασε τα στατιστικά του ρούτερ ώστε να δούμε αν το ότι χάνει την IP (του ιντερνετ, όχι των συσκευών)οφείλεται στην γραμμή.

Καλησπέρα,ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Λοιπόν το ρούτερ είναι το ZTE H108NS και χρησιμοποιώ OTE.

Δεν μπορω να καταλαβω πως να βρω τα στατιστικα του ρουτερ..Μηπως μπορεις να με βοηθησεις λιγο;

Ευχαριστω πάρα πολύ!

Δημοσ.

Καλημέρα, γράψε 192.168.1.1 στον browser και μετά βάλε τον κωδικό του ρούτερ  (υπάρχει γραμμένος κάτω από την συσκευή) καθώς και το Username για να συνδεθείς και μετά πήγαινε device info για να δεις τα στατιστικά. 

Δημοσ.

με το που διαβασα το πρωτο σου ποστ που δεν γραφεις τι ρουτερ εχεις αμεσως υπεθεσα οτι θα εχεις zte.τι πρωτοτυπο.και μετα βλεπω που λες zte.απλα παρε κανενα απο το εμποριο και αστο στην ακρη για να μην πω πετατο.απειρα θεματα με τα zte.καθε μερα και ενα topic για προβληματα με το ασυρματο του με αποσυνδεσεις κτλ.απο το παραθυρο.

επισης η γραμμη σου σε χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα

Δημοσ.

με το που διαβασα το πρωτο σου ποστ που δεν γραφεις τι ρουτερ εχεις αμεσως υπεθεσα οτι θα εχεις zte.τι πρωτοτυπο.και μετα βλεπω που λες zte.απλα παρε κανενα απο το εμποριο και αστο στην ακρη για να μην πω πετατο.απειρα θεματα με τα zte.καθε μερα και ενα topic για προβληματα με το ασυρματο του με αποσυνδεσεις κτλ.απο το παραθυρο.

οπότε είναι θέμα του ρούτερ έτσι;

Δημοσ.

Μωρε πέταμα. Το πέταξα και βρηκα την υγεία μου εγω με το παλιό μου linksys Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Μωρε πέταμα. Το πέταξα και βρηκα την υγεία μου εγω με το παλιό μου linksys Sent from my iPhone using Insomnia

Δηλαδη το ρούτερ φταίει που δεν μπορώ να μπω ενσύρματα;Με αλλαγη ρούτερ δε θα υπάρχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι , tablets, smartphones, laptop έχουν κανονικά Internet.

post-195909-0-68867200-1432922853_thumb.png

Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο ρούτερ;

http://www.skroutz.gr/s/5176675/TP-LINK-TD-W9980.html?from=drop ??

Δημοσ.

Ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι , tablets, smartphones, laptop έχουν κανονικά Internet.

attachicon.gifΚαταγραφή.PNG

ναι και εμενα αυτο μου λεει οταν προσπαθω να συνδεθω ενσυρματα!

Δημοσ.

zte και καλο δεν υπαρχει.δεν θα το πεταγα μονο για αυτο το θεμα που αντιμετωπιζεις αλλα γενικοτερα οτι δεν κανει για router>για διακοσμητικο ή για να βαζεις τον καφε πανω ναι οκ.

ετσι μπλε και στην θαλασσα.οσοι τα αλλαξαν βρηκαν την ηρεμια τους.πολλοι πηραν τον παροχο τους το αλλαξε ο παροχος και με το καινουριο παλι το ιδιο θεμα/θεματα

attachicon.gifΚαταγραφή.PNG

αν εχεις τα λεφτα για το 9980 που ειναι και vdsl τοτε μια χαρα.αν θες κατι πιο ακριβο ακομα draytek 2760.αν θεςκατι πιο φτηνο tp link 8980 και tp link 8970.

ναι και εμενα αυτο μου λεει οταν προσπαθω να συνδεθω ενσυρματα!

δεν θα εμπενα καν στον κοπο να κατσω να δω τι φταιει και δεν παιζει.

Δημοσ.

zte και καλο δεν υπαρχει.δεν θα το πεταγα μονο για αυτο το θεμα που αντιμετωπιζεις αλλα γενικοτερα οτι δεν κανει για router>για διακοσμητικο ή για να βαζεις τον καφε πανω ναι οκ.

ετσι μπλε και στην θαλασσα.οσοι τα αλλαξαν βρηκαν την ηρεμια τους.πολλοι πηραν τον παροχο τους το αλλαξε ο παροχος και με το καινουριο παλι το ιδιο θεμα/θεματα

αν εχεις τα λεφτα για το 9980 που ειναι και vdsl τοτε μια χαρα.αν θες κατι πιο ακριβο ακομα draytek 2760.αν θεςκατι πιο φτηνο tp link 8980 και tp link 8970.

δεν θα εμπενα καν στον κοπο να κατσω να δω τι φταιει και δεν παιζει.

Οκ ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...