morpheas2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ποσες φορες θα να στο πω? Τζαμπα παιδεύεσαι δεν γινεται! Το δοκιμάζω για χάρη της επιστήμης.. χαχα!! Τώρα έβαλα την nvidia πάνω και κατεβάζω τους drivers... Για να δούμε θα δουλέψει;; Μου είχες πει ναι.. μην αλλάξεις άποψη τώρα.. χαχα !!
WalkerSW Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το δοκιμάζω για χάρη της επιστήμης.. χαχα!! Τώρα έβαλα την nvidia πάνω και κατεβάζω τους drivers... Για να δούμε θα δουλέψει;; Μου είχες πει ναι.. μην αλλάξεις άποψη τώρα.. χαχα !! Μια χαρά θα δουλέψει!
morpheas2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε 10" θα γνωρίζουμε.. Τα συγχαρητήριά μου Mr. WalkerSW!! Ευχαριστώ και εσένα και όλα τα παιδιά για τη βοήθεια!! Nvidia και Ati παίζουν ρολόι!! Το πρόβλημα λύθηκε μια χαρά.. Τελικά η παλία μου nvidia, που κάποτε είχε "πεθάνει" και την είχα "αναστήσει" με καστομιά στην ψύξκτρα δεν ήθελε να βγει πάνω απ' το pc..χαχαχαχαχα!! 1
EddieObscurant Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπαρχουν drivers για 8.1 για την 3650 http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064 Δεν υπαρχουν ομως για τον συνδιασμο 3650 + r7 Για τα win 8 ειναι αυτοι. Για τα 8.1 δεν δουλεύουν σωστά, τους ειχα δοκιμάσει με την 4850 μου
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οπα οπα τι ακουω βρε παιδια? Εγω δηλαδη που εχω μια 4850, αν βρω μια nvidia θα παιξουν μαζι? Κατι δεν πολυκαταλβαινω σε ολο αυτο. Δεν προκειτε για crossli ετσι? Δηλαδη δεν θα εχω βελτιωση στα games, απλα θα μπορω να χρησιμοποιω και την nvidia για οθονες?
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οπα οπα τι ακουω βρε παιδια? Εγω δηλαδη που εχω μια 4850, αν βρω μια nvidia θα παιξουν μαζι? Κατι δεν πολυκαταλβαινω σε ολο αυτο. Δεν προκειτε για crossli ετσι? Δηλαδη δεν θα εχω βελτιωση στα games, απλα θα μπορω να χρησιμοποιω και την nvidia για οθονες? Ακριβώς έτσι .. Μπορούν να δουλέψουν παράλληλα για προβολή σε πολλές οθόνες αλλά δεν κερδίζεις τπτ σε επιδόσεις!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μμμ, καλο, αλλα δεν χρειαζομαι παραπανω απο 2 οθονες και με βολευει καλα η 4850 αφου υποστηριζει εως 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα