Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπ' ότι διάβασα φαίνεται να δουλεύει.. θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα!

Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω ξεχωριστά τους 2 driver και να μην αλληλεπιδρουν;

αν βρεις τους Display drivers χωρις το CCC... ισως δουλεψει..!  

ή... κατα την διαρκεια της εγκαταστασης, βαλε manually τι θες να εγκατασταθει. οταν κανεις προσαρμοσμενη εγκατασταση, σε καποιο βημα σου βγαζει ενα πινακακι με επιλογες, τι θελεις εσυ να εγκαταστησεις. ασε τσεκαρισμενο, μονο τον display driver και ξετσεκαρισε τα υπολοιπα. 

Δημοσ.

αν βρεις τους Display drivers χωρις το CCC... ισως δουλεψει..!  

ή... κατα την διαρκεια της εγκαταστασης, βαλε manually τι θες να εγκατασταθει. οταν κανεις προσαρμοσμενη εγκατασταση, σε καποιο βημα σου βγαζει ενα πινακακι με επιλογες, τι θελεις εσυ να εγκαταστησεις. ασε τσεκαρισμενο, μονο τον display driver και ξετσεκαρισε τα υπολοιπα. 

Δεν δουλεύει ουτε έτσι!!

Δημοσ.

Δεν δουλεύει ουτε έτσι!!

σιγουρα...??  

επισης, δεν ρωτησα..., χωρις ATI driver, δεν λειτουργει η 3650..?

Δημοσ.

δυστυχως δεν εχω την παλια μου 3450, θα το δοκιμαζα...!!  

Δεν γινεται σου λεω βρε....

Ειχα λαπτοπ με ΗD4200 και ΗD5650 και με το που έγιναν legacy οι 4ΧΧΧ παπαλα...... 

Δοκιμασα οτι μπορεις να φανταστείς..... η μονη λυση τελικά ηταν να μεινω με αρχαίους οδηγούς που υποστήριζαν και 4ΧΧΧ και 5ΧΧΧ

Δημοσ.

Ειχα λαπτοπ με ΗD4200 και ΗD5650 και με το που έγιναν legacy οι 4ΧΧΧ παπαλα...... 

Δοκιμασα οτι μπορεις να φανταστείς..... η μονη λυση τελικά ηταν να μεινω με αρχαίους οδηγούς που υποστήριζαν και 4ΧΧΧ και 5ΧΧΧ

Εσύ τους έχεις πουθενά τους αρχαίους drivers? 

Δημοσ.

ναι βρε παιδι μου... σε πιστευω. 

απλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος που εχει ενα πισι με 3650, δεν μπορει να την δουλεψει σε 8.1.....!!!!!  

Δημοσ.

Και να τους ειχα δεν θα σου εκαναν γτ δεν θα ειχαν την r7 !

απλα αρνουμαι να δεχτω οτι καποιος που εχει ενα πισι με 3650, δεν μπορει να την δουλεψει σε 8.1.....!!!!!  

Βρε η 3650 δουλεύει στα 8.1 με τους legacy drivers ... παραλλημε με την r7 δεν γινεται να δουλεψει γτ γινεται conflict μεταξυ legacy και νεων catalyst

Δημοσ.

ρε συ morpheas2, δεν δινεις την 3650, να παρεις μια μικρη R5 230  να μην παιδευεσαι...?

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτούς δουλεύουν σίγουρα με την 3600 αλλά για τον συνδιασμό που θες να κάνεις δεν ξέρω.  Εχε υποψην οτι αυτοι όπως και όλοι οι unofficial μη υπογεγραμμένοι drivers για να εγκατασταθούν πρέπει να μπεις στα windows με disable driver signature enforcement αλλιώς θα φαίνεται οτι γίνεται κανονικά η εγκατάσταση στα win 8.1 αλλα στην πραγματικότητα δεν θα μπαίνουν χωρίς να σου βγάζει κάποιο μνμ τα win οπως γινόταν με τις προηγουμενες εκδόσεις.

Δημοσ.

Παιδιά, δοκίμασα αυτούς εδώ τους driver http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

Και αυτή τη στιγμή έχω να παίζει η οθόνη μια από την 3600 και η μια από της δύο που είναι στην R7..

Δεν μπορώ να πω ειναι προοδος.... χαχα!!

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτούς δουλεύουν σίγουρα με την 3600 αλλά για τον συνδιασμό που θες να κάνεις δεν ξέρω.  Εχε υποψην οτι αυτοι όπως και όλοι οι unofficial μη υπογεγραμμένοι drivers για να εγκατασταθούν πρέπει να μπεις στα windows με disable driver signature enforcement αλλιώς θα φαίνεται οτι γίνεται κανονικά η εγκατάσταση στα win 8.1 αλλα στην πραγματικότητα δεν θα μπαίνουν χωρίς να σου βγάζει κάποιο μνμ τα win οπως γινόταν με τις προηγουμενες εκδόσεις.

Υπαρχουν drivers για 8.1 για την 3650

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

Δεν υπαρχουν ομως για τον συνδιασμο 3650 + r7

Παιδιά, δοκίμασα αυτούς εδώ τους driver http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

Και αυτή τη στιγμή έχω να παίζει η οθόνη μια από την 3600 και η μια από της δύο που είναι στην R7..

Δεν μπορώ να πω ειναι προοδος.... χαχα!!

To θεμα ειναι οτι με αυτους εχεις περιορισμένη χρηστικότητα στην r7

Δημοσ.

Update..

Έκανα ένα ρεστάρτ και μου αναγνώριζε τις 2 οθόνες που είναι συνδεδεμένες στην r7 σαν duplicate και την άλλη που είναι στην 3650 σαν extended..

Ξαναπέρασα τους drivers της r7.

Και τώρα πάλι δεν παίζει η άλλη. Απ' όλο αυτό το μόνο που κατάφερα είναι αντί να μου την αναγωρίζει της 3650 στο device manager σαν microsoft basic display να μου την αναγνωρίζει σαν 3600 series αλλά με κίτρινο flag. 

Δημοσ.

Update..

Έκανα ένα ρεστάρτ και μου αναγνώριζε τις 2 οθόνες που είναι συνδεδεμένες στην r7 σαν duplicate και την άλλη που είναι στην 3650 σαν extended..

Ξαναπέρασα τους drivers της r7.

Και τώρα πάλι δεν παίζει η άλλη. Απ' όλο αυτό το μόνο που κατάφερα είναι αντί να μου την αναγωρίζει της 3650 στο device manager σαν microsoft basic display να μου την αναγνωρίζει σαν 3600 series αλλά με κίτρινο flag. 

Ποσες φορες θα να στο πω? Τζαμπα παιδεύεσαι δεν γινεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...