Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Υπάρχει με τον οποιονδήποτε τρόπο η δυνατότητα σύνδεσης 4 οθονών σε 2 amd
κάρτες γραφικών διαφορετικής γενιάς με Crossfire ή μη;

Η μία είναι μια Sapphire R7 260x και η άλλη μια Asus σειρά EAH3650.

Η κάθε μια παίζει ξεχωριστά, αλλά όταν είναι και οι 2 πάνω παίζει μόνο η R7.

Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το crossfire είναι λίγο πιο χαλαρό απ'το sli αλλα όχι και τόσο....παρόλα αυτά έχει οδηγό στο site της AMD για το τι ταιριάζει με τί

Δημοσ.

ναι, μπορεις.  ΟΧΙ με Crossfire...!! 

κανε καθαρη εγκατασταση, μια- μια τις καρτες, σαν να τοποθετεις 2 ανεξαρτητες συσκευες..!  πρωτα την κυρια καρτα σου, και μετα την 3650.   λογικα θα σου δουλεψει. 

εγω ειχα παλιοτερα μια 6670 και μια 3450 και δουλευαν μαζι..!

Δημοσ.

@Cabdik Το δοκίμασε αλλά δεν δούλεψε.. Εγκατέστησα πρώτα την r7 και μετά την 3xxx. 

Θα δοκιμάσω σήμερα με την αντίθετη φορά αν είναι.. 

Δημοσ.

Μόνη της δουλεύει μια χαρά, όταν την βάζω μαζί με την R7, δεν δίνει σήμα στην οθόνη

και στο device manager την δείχνει σαν microsoft basic κτλπ και την έχει με flag. 

Δημοσ.

8.1 64bit

Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Εγώ με μια 4870 έπρεπε να βρω στο νετ τον τρόπο για να κάνω install τους drivers αλλιώς μου πέταγε σφάλμα!

Δες αυτό και καν'το μπας και δουλέψει.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι η 3650 θεωρείται πλεον Legacy και δεν συμπεριλαμβάνεται στου ιδιους οδηγους με την r7 και το ccc δεν δέχεται legacy και κανονικους drivers παραλληλα στο ιδιο σύστημα (μοιραζονται κοινα αρχεία και τρώνε φρίκη)!

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος modded driver που να συμπεριλαμβάνει και τις Legacy ! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Εγώ με μια 4870 έπρεπε να βρω στο νετ τον τρόπο για να κάνω install τους drivers αλλιώς μου πέταγε σφάλμα!

Δες αυτό και καν'το μπας και δουλέψει.

Aπ' ότι διάβασα φαίνεται να δουλεύει.. θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα!

Το προβλημα ειναι οτι η 3650 θεωρείται πλεον Legacy και δεν συμπεριλαμβάνεται στου ιδιους οδηγους με την r7 και το ccc δεν δέχεται legacy και κανονικους drivers παραλληλα στο ιδιο σύστημα (μοιραζονται κοινα αρχεία και τρώνε φρίκη)!

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος modded driver που να συμπεριλαμβάνει και τις Legacy ! 

Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω ξεχωριστά τους 2 driver και να μην αλληλεπιδρούν;;

.......................................................

Χαζή ερώτηση τώρα.. Αλλά αν έβαζα μια οποιαδήποτε nvidia και την R7 θα δούλευε το σύστημα;;

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω ξεχωριστά τους 2 driver και να μην αλληλεπιδρούν;;

Χαζή ερώτηση τώρα.. Αλλά αν έβαζα μια οποιαδήποτε nvidia και την R7 θα δούλευε το σύστημα;;

Για την πρώτη ερώτηση οχι αποσο γνωρίζω αλλα δεν το έχω ψαξει και πολύ

Για την δεύτερη ναι γίνεται!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...