Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας
χρησιμοποιώ σαν player τον VLC συνήθως, αλλά δεν ξέρω πώς να αλλάξω τονικότητα σ' αυτόν, γι' αυτό
εγκατέστησα τον winamp, επειδή με το pacemaker με βοηθάει να αλλάξω την τονικότητα(pitch) σε ένα video που θέλω. Όμως ανοίγοντάς τον ακούω το κομμάτι αλλά δεν μπορώ να το δω σε εικόνα. Σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση την οποία κάποια φορά πέτυχα παλιότερα, αλλά τώρα δεν μπορώ να τη βρω.
Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;
Επίσης μήπως κάποιος γνωρίζει αν ο VLC έχει τέτοια ρύθμιση για την αλλαγή τονικότητας;
Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δε γνωρίζω πολλά από Η/Υ! Τι είναι τα klite; Αν σου είναι εύκολο δος μου περσσότερες πληροφορίες και οδηγίες! Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ωραία , το κατέβασα και το εγκατέστησα, τώρα τι κάνω; Γιατί πάλι δεν παίζει video, μόνο ήχο. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάποια ρύθμιση στον winamp;

Δημοσ.

Δεν το δουλεύω το winamp, αλλά με μια αναζήτηση στο g βρήκα το παρακάτω:

Open Winamp
Go to options -> preferences -> file types.

Now you have a couple of options.
All
Audio only
Video only
None

When you want to play music (recommended ) and video just select
All

Δεν ξέρω αν βοηθάει!

Δημοσ.

Το έκανα ,αλλά τίποτα!!!!

Δεν κόπτομαι για τον winamp, μ' αρέσει ο VLC αλλά δεν βρήκα σ' αυτόν τρόπο να αλλάξω την τονικότητα του τραγουδιού ενός video,  να ανεβάσω δηλ το κομμάτι 2 ημιτόνια πάνω. Μήπως ξέρεις κανέναν άλλο player που να το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Το pitch αλλάζει με την αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής. Βασικά αυτό κάνει το winamp στον ήχο. Σε ένα βίντεο όμως, αυτό θα έχει συνέπειες στην ταχύτητα ΚΑΙ του βίντεο.

Αυτό στο vlc γίνεται με τα πλήκτρα ] και [ τα οποία αυξομοιώνουν την ταχύτητα αναπαραγωγής κατά 10%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...