Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα μας εχουν βαλει μια εργασια στην σχολη να φτιαξουμε ενα ηλεκτρονικο καταστημα με τη χρηση του joomla, εχω φτιαξει το καταστημα και ολα ειναι μια χαρα....απλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω στο στικακι για να παω να του δειξω την ιστοσελιδα...καμια βοηθεια?

Δημοσ.

το εχω το XAMPP..γιαυτο ειπα οτι ειναι χαζη η ερωτηση μου, δεν μπορω να βρω τα αρχεια της ιστοσελιδας που εχω φτιαξει μεσα στο xampp

Δημοσ.

ψάξε μέσα στους φακέλους του xampp και κάπου θα βρεις την εγκατάσταση του Joomla (μάλλον σε html ή public_html folder). κάνε zip όλα αυτά τα αρχεια. και χρειάζεσαι και την βάση που πρέπει να την κατεβάσεις από την mysql γράψε στον browser 127.0.0.1

Δημοσ.

Aν έχεις το xampp οι σελίδες τοποθετούνται στο: /xampp/htdocs/
και οι βάσεις στο /xampp/mysql/data

btw πως εγκατέστησες-έτρεχες το joomla αν δεν το έβαλες μέσα σε αυτό το φάκελο?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα μας εχουν βαλει μια εργασια στην σχολη να φτιαξουμε ενα ηλεκτρονικο καταστημα με τη χρηση του joomla, εχω φτιαξει το καταστημα και ολα ειναι μια χαρα....απλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω στο στικακι για να παω να του δειξω την ιστοσελιδα...καμια βοηθεια?

Φίλε με όλο τον σεβασμό και με καλή πρόθεση, για να κάνεις τέτοια ερώτηση μήπως η γνώση που έχεις αποκομίσει γύρω απ το web development - μιας και μιλάμε και για σχολή - είναι πολύ επιφανειακή? Δε θα πρεπε να ναι αυτονόητο ότι γνωρίζεις τι απαιτείται για να τρέξει μια ιστοσελίδα σ έναν server? (αρχεία, database) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...