pandemic21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια! μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα μας εχουν βαλει μια εργασια στην σχολη να φτιαξουμε ενα ηλεκτρονικο καταστημα με τη χρηση του joomla, εχω φτιαξει το καταστημα και ολα ειναι μια χαρα....απλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω στο στικακι για να παω να του δειξω την ιστοσελιδα...καμια βοηθεια?
kraken92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αν θες να το τρέξεις local ένα καλό προγραμματάκι που θα σε βοηθήσει είναι αυτό https://www.apachefriends.org/index.html. Βάζεις όλα τα αρχεία σου όπως θα τα έβαζες στο root του server και παίζεις μπάλα locally.
pandemic21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το εχω το XAMPP..γιαυτο ειπα οτι ειναι χαζη η ερωτηση μου, δεν μπορω να βρω τα αρχεια της ιστοσελιδας που εχω φτιαξει μεσα στο xampp
Kostas-zio Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ψάξε μέσα στους φακέλους του xampp και κάπου θα βρεις την εγκατάσταση του Joomla (μάλλον σε html ή public_html folder). κάνε zip όλα αυτά τα αρχεια. και χρειάζεσαι και την βάση που πρέπει να την κατεβάσεις από την mysql γράψε στον browser 127.0.0.1
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Aν έχεις το xampp οι σελίδες τοποθετούνται στο: /xampp/htdocs/και οι βάσεις στο /xampp/mysql/databtw πως εγκατέστησες-έτρεχες το joomla αν δεν το έβαλες μέσα σε αυτό το φάκελο? 1
antonisid Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια! μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα μας εχουν βαλει μια εργασια στην σχολη να φτιαξουμε ενα ηλεκτρονικο καταστημα με τη χρηση του joomla, εχω φτιαξει το καταστημα και ολα ειναι μια χαρα....απλα δεν ξερω ποια αρχεια να βαλω στο στικακι για να παω να του δειξω την ιστοσελιδα...καμια βοηθεια? Φίλε με όλο τον σεβασμό και με καλή πρόθεση, για να κάνεις τέτοια ερώτηση μήπως η γνώση που έχεις αποκομίσει γύρω απ το web development - μιας και μιλάμε και για σχολή - είναι πολύ επιφανειακή? Δε θα πρεπε να ναι αυτονόητο ότι γνωρίζεις τι απαιτείται για να τρέξει μια ιστοσελίδα σ έναν server? (αρχεία, database)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα