chrisxkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εχω ενα απλο wifi μοντεμ (οχι εγω προσωπικα αλλα εκει που πρεπει να κανω αυτο που θα εξηγησω) Και θελω να συνδεσω το μοντεμ μεσω wifi στην δευτερη συσκευη(εχω ενα rooteraki κινεζικο απομιμηση tplink και ενα D-Link router ) ωστε αυτη να δωσει μεσω LAN internet σε εναν αποκωδικοποιητη. Ολο αυτο γινεται γιατι εχει μεγαλη αποσταση το μοντεμ απο τον αποκωδικοποιητη (ο οποιος δεν εχει wifi) και δεν μπορω να τραβηξω lan σε ολη αυτην την αποσταση. Οποιο απο τα δυο και να δουλεψει μας κανει η ερωτηση ειναι πρωτον ποια επιλογη κανει την δουλεια που θελω?access point? Και δευτερον αν εχει καποιος εναν οδηγο απο ηδη υπαρχον thread ας το βαλει σαν απαντηση. Σας ευχαριστω εκ των προτερων το rooter ειναι το dlink N300 DIR-605L
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 για τι αποσταση μιλας ? Μηπως θα σε καλυπταν powerline adapters?
LiquidTroll Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εάν το αρχικό ρουτερ έχει ip 192.168.1.1 , τότε θα πρέπει να δώσεις στο δευτερο ρούτερ μια ip στο ευρος 192.168.1.2 - 254. Δηλαδή να το κάνεις σαν host , σαν computer. Μετά , το 2ο ρουτεράκι το συνδέεις όπου θέλεις , με τον αποκωδικοποιητή πχ. μέσω ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα