TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ δωρεάν να στήσω τον δικό μου Host για την προσωπική μου ιστοσελίδα. Domain έχω από τον διαγωνισμό που είχε γίνει τα Χριστούγεννα από την ipdomain.net. Μπορώ να στήσω host σε windows 7/ ubuntu 14.04 LTS και αν ναι πως μπορεί να γίνει αυτό. Αλλιώς σε ποια άλλη υπηρεσία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το υπάρχων domain χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω άλλο? Δηλαδή πως μπορώ να κάνω το domain αυτό να δείχνει στον server μου( είτε αυτός είανι τοπικός είτε στο cloud). Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
ALLisCHAOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αν ρωτήσεις στο google για free web host θα βρεις πολλά. Κάνεις μια εγγραφή σε κάποιο και ανεβάζεις το περιεχόμενο της σελίδα σου.Στη δεύτερη παράγραφο σε χάνω λίγο. Οτι free web server βρεις θα ναι σε linux μηχάνημα οπότε παίζεις με LAMP (linux,apache,mySql,Php)
lion2486 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μπορείς να κάνεις και τον υπολογιστή σου WebHost άμα θέλεις (αν κατάλαβα καλά που το πας, αλλά η παραπάνω λύσεις για δωρεάν υπηρεσίες είναι πιο πρακτικές..) Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις στατική IP, να εγκαταστήσεις και να παραμετροποιήσεις τον υπολογιστή σου για να γίνει web server και να δρομολογήσεις την κίνηση του δικτύου στο router σου (NAT πιθανότατα). Επίσης πρέπει να λειτουργεί ο υπολογιστής σου για να είναι προσβάσιμη η σελίδα σου. Τέλος να συμπληρώσω ότι η ταχύτητα που θα φορτώνει από τους άλλους η σελίδα σου θα είναι ίση με το upload της γραμμής σου (στην καλύτερη 1Mbps με ADSL, δεν είναι για πολλά πολλά αν θές να έχει αρκετούς ταυτόχρονους επισκέπτες..)
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αν ρωτήσεις στο google για free web host θα βρεις πολλά. Κάνεις μια εγγραφή σε κάποιο και ανεβάζεις το περιεχόμενο της σελίδα σου. Στη δεύτερη παράγραφο σε χάνω λίγο. Οτι free web server βρεις θα ναι σε linux μηχάνημα οπότε παίζεις με LAMP (linux,apache,mySql,Php) Μπορείς να μου προτείνεις κάνα καλό free web host? Και επίσης πως μπορώ να συνδέσω το domain (url) που έχω ήδη με την υπάρχουσα σελίδα?
lion2486 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μπορείς να μου προτείνεις κάνα καλό free web host? Και επίσης πως μπορώ να συνδέσω το domain (url) που έχω ήδη με την υπάρχουσα σελίδα? SEARCH! http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Θα χρειαστεί να ορίσεις τους λεγόμενους nameservers του domain σου με αυτούς που θα σου δώσει ο host σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα