Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα πρόγραμμα το όποιο  δίνεται σε πλήρη μορφή δοκιμαστικά για ένα μήνα. Δυστυχώς  πέρασε ο μήνας και δεν ασχολήθηκα μαζί του γιατί δεν καταλάβαινα ορισμένα πράγματα.

Τώρα βρήκα  κάποια βοήθεια αλλά  ο χρόνος δοκιμής έληξε.

Μπορώ με κάποιον τρόπο  να το ξαναχρησιμοποιήσω για ένα ακόμη μήνα και στην συνέχεια αν   μου κάνει το αγοράζω ,δεν είναι απαγορευτικό περίπου 170 ευρώ.

Θυμάμαι παλιότερα ένα άλλο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει συνέβη να  λήξει η δοκιμαστική μορφή του αλλά συνέπεσε να ξαναπεράσω τα windows 7 και το  επανεγκατάσταση κανονικά .

Υπάρχει καμία ιδέα 

Δημοσ.

Έτσι αόριστα χωρίς να αναφέρεις το πρόγραμμα κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πως δουλεύει.

Απευθύνσου στον developer για να σε εξυπηρετήσει.

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα πρόγραμμα το όποιο  δίνεται σε πλήρη μορφή δοκιμαστικά για ένα μήνα. Δυστυχώς  πέρασε ο μήνας και δεν ασχολήθηκα μαζί του γιατί δεν καταλάβαινα ορισμένα πράγματα.

Τώρα βρήκα  κάποια βοήθεια αλλά  ο χρόνος δοκιμής έληξε.

Μπορώ με κάποιον τρόπο  να το ξαναχρησιμοποιήσω για ένα ακόμη μήνα και στην συνέχεια αν   μου κάνει το αγοράζω ,δεν είναι απαγορευτικό περίπου 170 ευρώ.

Θυμάμαι παλιότερα ένα άλλο πρόγραμμα που είχα κατεβάσει συνέβη να  λήξει η δοκιμαστική μορφή του αλλά συνέπεσε να ξαναπεράσω τα windows 7 και το  επανεγκατάσταση κανονικά .

Υπάρχει καμία ιδέα 

Κανε FORMAT. :-D

Ή ξερω 'γω μεσω VMWare και γυριζε την "κατασταση" του λειτουργικου οσες φορες θελεις πισω.

Ή δωσε το στους ειδικους(πχ SND request) να το crackαρουν.

Ποιο ειναι το προγραμμα?

Έτσι αόριστα χωρίς να αναφέρεις το πρόγραμμα κανείς δε μπορεί να σου πει με σιγουριά πως δουλεύει.

Απευθύνσου στον developer για να σε εξυπηρετήσει.

Και τι να πει στον δημιουργο οτι θελει να βρει τροπο να ξαναχρησιμοποιησει το προγραμμα του περα απο τον χρoνο του trial? :P  Τη στιγμη που ο δημιουργος για αυτο ακριβως εφτιαξε το trial, για να μην μπορει καποιος να το ξαναχρησιμοποιησει και πρεπει να το αγορασει.

Δημοσ.

Και τι να πει στον δημιουργο οτι θελει να βρει τροπο να ξαναχρησιμοποιησει το προγραμμα του περα απο τον χρoνο του trial? :P  Τη στιγμη που ο δημιουργος για αυτο ακριβως εφτιαξε το trial, για να μην μπορει καποιος να το ξαναχρησιμοποιησει και πρεπει να το αγορασει.

Πολύ απλά θα του πει αν μπορεί να το ξανακατεβάσει/στείλει/κατεβάσει παλαιότερη έκδοση και γενικά πως δουλεύει η trial έκδοση του.

Ίσα ίσα που θα τον εξυπηρετήσει κιόλας. Να'σαι σίγουρος πως θα του βρει λύση.

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω κάτι βρηκα πολύ προσωρινο  βεβαια που δεν  με εξυπηρετει σε αλλες λειουργιες αλλά μια-δυο βδομαδες να κανω  τις δοκιμες με βολευει.Απλά γύρισα την ημερομηνια στην ημερα ληξης και δουλευει .Βεβαια εχω αλλα προβληματα αλλά ειπαμε μια-δυο εβδομαδες και η το αγοραζω η  κοιταζω για κατι αλλο. 

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Βεβαια κυκλοφορουν και κατι περιεργα προγραμματακια τυπου trial time reseters........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να γυρίσεις την ημερομηνία, να τρέξεις το πρόγραμμα και να ξανασετάρεις την σωστή ημερομηνία.

EDIT:

Είχα χρειαστεί κάτι τέτοιο παλαιότερα (εν έτη 2005) για το τεστ υπολογιστών test4u που έτρεχε μέχρι το 2004. Έφτιαξα ένα σκριπτάκι που αυτοματοποιεί την διαδικασία γιατί έπρεπε να τρέξει σε σχολή υπολογιστών όπου δεν είναι εύκολο να εξηγείς στον καθένα ότι μετά που θα τρέξει το πρόγραμμα πρέπει να αλλάξει πάλι την ημερομηνία.

Αν το θέλεις πάρ' το από το λινκ παρακάτω. Απλά αποσυμπίεσε το zip και τρέξε το εκτελέσιμο. Είναι ένα απλό rar sfx και θα αποσυμπιέσει τα αρχεία σε έναν φάκελο με το όνομα xset χύμα στον C:

Πήγαινε εκεί και κάνε επεξεργασία το αρχείο program.bat για να διορθώσεις την ημερομηνία (στη γραμμή set olddate) και άλλαξε το path του προγράμματος (στη γραμμή cd c:\test4u_se) και το όνομα του αρχείου στην επόμενη γραμμή (start test4u_2.exe). Μετά βγάλε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και είσαι έτοιμος.

set_date.zip

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά μάλλον δεν το "πιάνει"  εκτος αν δεν  το κανω σωστά....

Important Notice !!

I get many email messages that say something like "I tried to extend the trial period of xyz software with RunAsDate and it didn't work". Running a software with different date/time can be used for many legitimate purposes and for these purposes RunAsDate was created. I have never said implicitly or explicitly that RunAsDate can be used for extending the trial period of a software. For some shareware programs, RunAsDate might really work, but many shareware creators are smart enough to detect that the date/time was modified and when they detect the time change, they end the trial period immediately.

Γιατί δε δοκιμάζεις αυτό που σου πρότεινα;

Δημοσ.

Εννοείς να τους ζητήσω  παράταση; 

κατ αρχήν δεν  παντουν ευκολα σε mail μου ειπαν  να τους τηλεφωνησω αλλά ειναι αυστραλοί έχουμε πολυ διαφορετικές ώρες, μια -δυο φορες  που επιχειρησα με παρεπεμπαν σε  τηλεφωνικα κεντρα κλπ.δυσκολο να βγαλω ακρη. Παντως στα mails που τους εστειλα δεν μου απαντησαν...

Δημοσ.

Όχι να ζητήσεις παράταση.

Να ρωτήσεις αυτό που λέω στο ποστ #4.

Αφού δεν απαντάνε ζήσε Μάη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...