ThanasisM Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η ερωτηση μπορει να ειναι και χαζη αλλ δυστιχως δεν γνωριζω την απαντηση Μπορω να συνδεσω μια καρτα γραφικων σε μια οποιαδηποτε μητρικη?ή πρεπει να εχουν καποια "κοινα" στοιχεια οπως για παραδειγμα μητρικη-επεξεργαστη?Αν ειμαι ασαφης συγγνωμη Ευχαριστω πολυ
Bspus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εφοσον μιλαμε για προσφατες καρτες, δηλαδη pci express, σε γενικες γραμμες θα μπαινουν σε οποιαδηποτε μητρικη υποστηριζει pci express. Εχω δει και περιπτωσεις με παλιες μητρικες που υποστηριζανε πχ pci express 1.0 και η καρτα ηθελε πιο νεα εκδοση του πρωτοκολλου και παροτι κουμπωνε στη μητρικη δεν επαιζε. Αλλα ειναι σπανιο φαινομενο και μιλαμε για Hardware με αρκετη διαφορα στο χρονο κυκλοφοριας. Και πιο παλια με τις AGP καρτες υπηρχαν παρομοια προβληματα καθως ειχαμε και διαφορετικες εκδοσεις AGP αλλα και παλι στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων απαξ και η καρτα κουμπωνει μεσα θα πρεπει και να παιζει 1
ThanasisM Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Χμμμ,καταλαβα ευχαριστω!Κατι αλλο,δλδ η καρτα μου R9 270 2GB θα ειναι οκ σε μια μητρικη που εχει PCI express 3.0 x16 slot?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα