xpapias Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γειά χαρά. Εκλεισα ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη μητέρα μου, εκ των υστέρων όμως πρόσεξα ότι η προσφώνηση είναι Mr. αντί για Mrs. Τα υπολοιπα στοιχεία είναι σωστά. Η πτήση είναι για εξωτερικό. Θα υπάρχει πρόβλημα;
stevenosfp1999 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 <p>Γειά χαρά. </p> <p> </p> <p>Εκλεισα ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη μητέρα μου, εκ των υστέρων όμως πρόσεξα ότι η προσφώνηση είναι Mr. αντί για Mrs. Τα υπολοιπα στοιχεία είναι σωστά.</p> <p> </p> <p>Η πτήση είναι για εξωτερικό. Θα υπάρχει πρόβλημα;</p> Ναι, πάρε να τους ενημερώσεις για το λάθος άμεσα.
>>Morpheus>> Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γειά χαρά. Εκλεισα ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη μητέρα μου, εκ των υστέρων όμως πρόσεξα ότι η προσφώνηση είναι Mr. αντί για Mrs. Τα υπολοιπα στοιχεία είναι σωστά. Η πτήση είναι για εξωτερικό. Θα υπάρχει πρόβλημα; Δεν τρεχει τιποτα, αρκει να ειναι σωστα το ονοματεπωνυμο 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν ισχύει ότι είναι αυστηροί στη λεπτομέρεια ή δεν τους νοιαζουν τέτοιας φύσεως θέματα?
insomnia888 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν και δεν νομίζω να κολλήσουν στο mr/mrs/ms πάρτους ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις για αυτή την λεπτομέρεια ώστε να το σημειώσουν στο σύστημά τους. Ίσως υπάρξει θέμα στην επιστροφή επειδή στο εξωτερικό δεν έχουν οικειότητα με τα ελληνικά ονόματα.
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν ισχύει ότι είναι αυστηροί στη λεπτομέρεια ή δεν τους νοιαζουν τέτοιας φύσεως θέματα?Εξαρτάται. Τι εταιρεία; Απο ποιο αεροδρόμιο; Καλυτερα πάντως να πάρεις άμεσα τηλέφωνο (κάποιες φορές οταν πάρεις άμεσα δε σε χρεώνουν για τα λάθη)
Tsino Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πάρε τηλ την αεροπορική εταιρία να το αλλάξει... μην το ρισκάρεις. Ιδιαίτερα αν η πτήση είναι σε χώρα εκτός ΕΕ που αντιπαραβάλεται το εισιτήριο με το διαβατήριο
stathis97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Τελικα τι ισχυει; Εκλεισα μεσω edreams αεροπορικα εντος Ελλαδας (Αegean) και στο 2ο ατομο εχει mr αντι για mrs.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, stathis97 είπε Τελικα τι ισχυει; Εκλεισα μεσω edreams αεροπορικα εντος Ελλαδας (Αegean) και στο 2ο ατομο εχει mr αντι για mrs. Παρε τηλ να σου πουν.
stathis97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Παρε τηλ να σου πουν. Μεσω Chat edreams μου ειπαν πως δεν θα εχω προβλημα,περιμενω απαντηση και απο chat aegean Edit:Και η Aegean το ιδιο μου ειπε Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από stathis97
vamvakoolas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 https://www.aegeanhub.com/el/booking-process-and-sales/pricing-and-policies/name-change/ δικο μου σχολιο: ειμαστε τυχεροι γιατι αρκετες αεροπορικες χρεωνουν το λαθος απο το 1ο χαρακτηρα!
prototypegr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Για ποιο λόγο πάντως, η προσφώνηση να παίζει ρόλο, από την στιγμή που τα στοιχεία συμφωνούν με το ταξιδιωτικό έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο)? Ο καθένας μπορεί να θέλει να προσφωνείται όπως του αρέσει. 1 1
Charismo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Αν σας πούνε τίποτα γυρίστε και πείτε με ύφος "Θα μου πεις εσύ αν νιώθω Mr. ή Mrs.?" Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με το political correctness θα βγείτε κι από πάνω. 😄 Στην τελική μια απλή προσφώνηση είναι. 2
StamTheMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Charismo είπε Αν σας πούνε τίποτα γυρίστε και πείτε με ύφος "Θα μου πεις εσύ αν νιώθω Mr. ή Mrs.?" Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με το political correctness θα βγείτε κι από πάνω. 😄 Στην τελική μια απλή προσφώνηση είναι. Εδω μανουριαζουν με το mrs - miss,σκεψου τι θα γινει με αυτα τα καινουργια,τα διακοσαρικα..
kaliakman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Πετάω με Aegean αρκετά χρόνια ως Mrs χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω βρει εύκολο τρόπο να το αλλάξω στην εφαρμογή και βαριέμαι να περιμένω στο τηλέφωνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα