Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Eχουνε την γραμματικη των Ελληνικων, σε ποια φαση ακριβως φαινονται πιο ευκολα απο τα Αγγλικα; Σε πάρα πολλά παιδιά. Είχα πολλούς φίλους που δεν μπορούσαν να μάθουν με τίποτα Αγγλικά, αλλά μάθαιναν πιο έυκολα Γερμανικά. Εμένα εύκολα μου φαίνονταν, γιατί η φιλοσοφία τους είναι πιο κοντά στα Ελληνικά.
Papakaliati Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σε πάρα πολλά παιδιά. Είχα πολλούς φίλους που δεν μπορούσαν να μάθουν με τίποτα Αγγλικά, αλλά μάθαιναν πιο έυκολα Γερμανικά. Εμένα εύκολα μου φαίνονταν, γιατί η φιλοσοφία τους είναι πιο κοντά στα Ελληνικά. Εχεις δικαιο, ειναι πιο ευκολο να μαθεις απο την αρχη για ολες οι λεξεις αμα ειναι αρσενικο θυλυκο η ουδετερο ( τα οποια δεν εχουνε καμια σχεση με το τι ειναι στα Ελληνικα ) και τις πτωσεις ( που πρεπει να ξερεις και παλι το γενος ) παρα τα Αγγλικα που ειναι ολα the the the.
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αλλα ας μη πλατιασουμε στο Γερμανικα vs Αγγλικα
xpapias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σουηδικά ως προς τη γραμματική ισως ειναι και πιο ευκολα απο αγγλικα. Κατανοηση ειναι μαλλον αρκετα δυσκολη στα προφορικα αν και ποτε δεν ασχοληθηκα αρκετα (πχ ραδιοφωνο η ιντερνετ). Ολλανδικα ειναι πολυ κοντα ακουστικα με τα αγγλικα. Γραμματικη εχουν ομως περισσοτερο συγγενεια με τα γερμανικά. Συνολικα ειναι 60% αγγλικα - 40 γερμανικα
tehAllantin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 εμενα σουηδια κ μετα ηρθα ολλανδια. Τα ολλανδικα με φαινονται πιο κοντα στα σουηδικα παρα στα γερμανικά. Αν και οι 3 γλώσσες αυτες έχουν κοινη ριζα. Σαν την προφορα των σουηδικων ομως καμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα