Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,εκανα και εγω παραγγελια 2 aircodition Μια κουζινα εντιχειζωμενη μια τηλεωραση συνολο 80 euro κανωνικη τιμη πανω απο 2.000, μου ειρθε και email επιβεβεωσης. τωρα τι γινετε θα μου να στειλουν  H θα μου πουν ακυρω? εγω τα θελω....

Εγο πιστευο πως δεν θα σου πουν ακυρω αλλα θα σου τα στιλουν μαζι με δορωεπιταγη 80 ευρω για τις επωμενες αγορες. :ph34r:

• Like 5
Δημοσ.

Αδερφέ ας αρχίσουμε να γινόμαστε λιγότερο Ελληνάρες...Σε χώρες με καταναλωτική συνείδηση ειδοποιούν την εταιρεία για το πρόβλημα.

εκμεταλλεύονται το πρόβλημα!!!Λογικο είναι να σου ακυρώσουν την παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη πιστευεις οτι αν ζουσαμε στην Γερμανια και το σιτε του saturn ειχε παθει κοκοπλοκο, και οι τιμες ειχαν πιασει πατο.Μια παραγγελια που κανονικα θα ειχε πανω απο 2000 ευρω , και με τις λαθος τιμες την κλειναμε στα 50 ευρω, το saturn θα εστελαν την παραγγελια χωρις να πουν κουβεντα?

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη πιστευεις οτι αν ζουσαμε στην Γερμανια και το σιτε του saturn ειχε παθει κοκοπλοκο, και οι τιμες ειχαν πιασει πατο.Μια παραγγελια που κανονικα θα ειχε πανω απο 2000 ευρω , και με τις λαθος τιμες την κλειναμε στα 50 ευρω, το saturn θα εστελαν την παραγγελια χωρις να πουν κουβεντα?

Ξεχασες την δωροεπιταγη. ;)

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πιστεύω οτι σε χώρες με συνείδηση θα την έστελναν κανονικά την παραγγελιά χωρίς να πουν κουβέντα, τα λαθοι πληρώνονται...παντα.....

ΑΝ ειχες διαβασει τους ορους θα ηξερες οτι το καταστημα δεν υποχρεουνται να εκτελεσει παραγγελιες που ειναι εμφανες οτι ειναι λαθος. Εκτος και αν οντως πιστευες οτι θα σου δωσουν κλιματιστικα και κουζινα με 80 ευρω.....

Και για να σου πω τι θα κανανε σε ανεπτυγμενη χωρα ειχα παραγγειλει απο αμαζον γερμανιας παρακαλω ενα xbox 360 που ειδα οτι επεσε η τιμη του ενω το ειχα στο καλαθι απο 199 τοτε στα 79 που οκ το λες και προσφορα και παλι μου το ακυρωσαν λεγοντας οτι η τιμη ηταν για ενα παιχνιδι και οχι για το xbox Με το παιχνιδι...

Δημοσ.

μετά απο 2 ''θερμα'' τηλεφωνήματα και μια επιστολή που τους έστειλα με διάθεση πολέμου υποσχέθηκαν πως θα μου τα στείλουν!!! για να δούμε...

Καλααα..Αν δε μας κοροιδεύεις και καταφέρεις με 80ευρώ να πάρεις όλα αυτά πήγαινε να παίξεις και κάνα τζόκερ τώρα που έχει και τζακποτ!!  :-D

Δημοσ.

εγω εκανα παραγγελια το πρωι για 3 logitech g710+ στα 50 euro το καθενα και με πηρε τηλεφωνο μετα απο κανα 2ωρο για ακυρωση.το ειχε σαν super web προσφορα σημερα το πρωι.χθες το βραδυ που το skroytz το εδειχνε στα 50 ευρω οταν εμπαινες στην σελιδα στο εβγαζε κανονικα 134 euro.θα πεσει καταγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...