mad-proffessor Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μετα την τεραστία επιτυχία του systemd-denotify(ούτε στα repos δε μπήκαμε) είπα να κάνω το ξαδερφάκι mailify για server. Με την εγκατάσταση θα κάνετε systemctl enable systemd-mailify και systemctl start systemd-mailify Kατόπιν πάτε στο /etc/systemd-mailify.conf και πράτετε αναλόγως τι Θελετε Επειδή δεν έχει τεσταριστει καταλλήλως ζητω απο κάποιον με smtp tls/ssl auth enabled mail server να το τεστάρει. Εμένα δε μου παίζει το auth ούτε με cyrus ούτε με dovecot sasl (postfix) εδω κ δυο μέρες. Η αλήθεια είναι δοκίμασα με pam, shadow σα mechanisms. Είναι σε καλό σημείο δουλευει το authentication με σωστα σεταρισμένο mail server. Λογικά πρέπει να παίζει άψογα απλα σε μένα είναι σπασμένη η pam. Δε μου κάθεται με τίποτα. Βοηθήστε να κυνηγήσουμε τα ζωύφια. https://github.com/gkarakou/systemd-mailify 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δηλαδή κανείς δεν έχει postfix με ssl/starttls? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δηλαδή κανείς δεν έχει postfix με ssl/starttls? Ειχαμε και στο χωριο μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ένας hackeras να το τεσταρει, πέρασε σε stable με αλλαγές. Μπορει να τρέξει με setuid σε χρήστη εκτός root, προστέθηκε logging σε dedicated file. Eγω τέσταρα starttls, smtps, smtp auth σε δικό μου τοπικό σερβερ δουλεύουν όλα. Αν δεν έχετε mail server σεταρισμένο δουλεύει και με google νομίζω. Απλά μη τους σπαμάρετε όλη την ώρα. Δεν έχω τεστάρει client smtp auth με certificates, setuid σε χρήστη χωρίς bash/zsh shell (δηλ. /bin/false κτλ). Aν ψαχτείτε ίσως έχει bugs αλλά είναι σε επίπεδο σχετικά καλό. Αν κ python δε νομίζω ότι έχει να ζηλέψει απο κάποιον c daemon πέρα απο τη μνήμη που καταναλώνει. Σε λειτουργικότητα κάνει ότι θα έκανε κ ένας c daemon. Tέλος αν σας φαίνονται δύσκολα, πρωτάκουστα τα setuid/starttls auth κτλ προσπεράστε το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μιας κ κανείς δεν ασχολήθηκε το τέσταρα εκτενώς, δουλεύουν όλα άψογα και client certificates και setuid σε χρήστη χωρίς shell. Έγινε και ένα minor update με την υπηρεσία να είναι Type=notify στο unit file και μπηκε αντίστοιχος κώδικας στη main. Κάπου εδώ νομίζω κλείνει και ο κύκλος του mailify Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αναβάθμιση σε 1.1 και για το mailify με νέα features ( journal pattern matching ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα