Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνει φίλος για κάρτα pcie wifi για τον υπολογιστή του για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες κλπ σε σχέση με το wifi stick που συνδέεται μέχρι ώρας.

Τιμή από 20-40 ευρώ.

Τί προτίνετε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω... του είπαν για pci καλύτερα σε σχέση με όλα αυτά.

Ένα παρόμοιο έχει σαν αυτό που εβαλές. Το είχε πάρει ~25 ευρώ.

Δημοσ.

οκ τότε.

(Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είχε ο φίλος σου, εγώ έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος)

Δημοσ.

Θα τον ρωτήσω και θα γράψω ποιό έχει, πάντως αν θυμάμαι καλά, είχε καλές κριτικές και εκείνο.

Το έχουν και άλλοι 2 φίλοι και είναι ευχαριστημένοι αλλά αυτός που θέλει να πάρει το pci e παίζει online παιχνίδια και του κάνει νομίζω κάτι κουλά.

Δημοσ.

Πάντως παίζει ρόλο και το router του φίλου σου.

Αν το wifi του router του δεν είναι και τόσο ισχυρό, τότε ότι κάρτα και στικάκι και να βάλει δεν πρόκειται να κάνει και πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Κανονικά ναι, και εγώ με ethernet το έχω το δικό μου (είχα όντως ping παραπάνω παλία με stick wifi) αλλά για τον φίλο είναι κάπως δύσκολο εκεί που έχει το μόντεμ να το συνδέσει με καλώδιο. 

Δημοσ.

Τότε θα πάρει μια n και καθαρισε.

Στο μεταξύ είναι πανεύκολο να περάσεις utp από τα υπάρχοντα κανάλια στον τοίχο, και είναι και παμφθηνο (26 ευρώ τα 100 μετρα). Οποτε αν μπορεί ας το κάνει ετσι

Δημοσ.

n?

Ακόμα, θυμάμαι κάποια στιγμή παλία ενώ είχα ακόμα το μόντεμ στο σαλόνι και για το cod 4 είχα πάρει 10μετρο ethernet να συνδέομαι για να παίξω.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έπαιρνα το μόντεμ στο πισι με δεκαμετρο καλώδιο τηλεφώνου:P

Wireless-n, είναι πρότυπο ασύρματης δικτύωσης με bandwidth περίπου 300 Mbps. Tα περισσότερα ρουτερ που δίνουν οι εταιρίες σήμερα εχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...