Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη. Το προβλημα ξεκινησε με το l.a. noire μολις εμπαινα σε καποιο οχημα και οδηγουσα λιγα λεπτα κολουσε η οθονη(freezing) αναγκαστικη επανεκκινηση με βγαλσιμο καλωδιου.Βαζω στη συνεχεια 4-5 διαφορετικα παιχνιδια τα τερματιζω κανονικα κανενα προβλημα. Βαζω να παιξω το GTA V (που ειχα τερματισει στο παρελθον χωρις προβλημα) μετα απο καποια λεπτα παιχνιδιου μολις εμπαινα σε οχημα και οδηγουσα Freezing ξανα. Το βγαζω τερματιζω αλλα 3 παιχνιδια απροβληματιστα με πολλες ωρες gaming. Βαζω ξανα red dead redemtion( τερματισμενο στο παρελθον χωρις προβλημα). Αλλα συμπτωματα ξαφνικο κλεισιμο κονσολας μετα απο 2 ή 15 ή 60 λεπτα παιχνιδιου με κοκκινο φωτακι να αναβοσβηνει και μερικες φορες κολλημα που εμπαινε ο παιχτης κατω απο το επιπεδο του εδαφους εμπαινε μεσα στους βραχους κλπ . δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος .Ηταν βεβαια και μερες που μετα απο 2 restart καταφερα να παιξω 4-5 ωρες απροβληματιστα. Τωρα παιζω το dead space 3 κανενα απολυτως προβλημα

Δεν εχω ξανα δει αντιστοιχο προβλημα οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ, παρακαλω τις γνωμες σας

Υ.Γ. Τα δισκακια ειναι άλλα καινουργια άλλα μεταχειρισμενα αλλα ολα σε αριστη κατασταση

Υ.Γ2. Εχω βαλει σκληρο 500gb που ειχα παλαιοτερα σε λαπτοπ

Υ.Γ3. Εχει γινει αλλαγη ματακι blueray πριν δυο χρονια

Δημοσ.

το "κοκκινο" φωτακι με ανησυχει...

εχει ανοιχτει η κονσολα καθολου για καθαρισμο

και αλλαγη παστες?

η εχεις θεμα με θερμοκρασιες,η εχεις θεμα με την rsx.

ποιο μοντελο ps3 ειναι???

Δημοσ.

Mπορεί να σου φανεί αστείο αλλά απενεργοποίησε το wifi και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διορθωθεί το θέμα .

Δημοσ.

το "κοκκινο" φωτακι με ανησυχει...

εχει ανοιχτει η κονσολα καθολου για καθαρισμο

και αλλαγη παστες?

η εχεις θεμα με θερμοκρασιες,η εχεις θεμα με την rsx.

ποιο μοντελο ps3 ειναι???

. Καλημέρα , το μοντέλο είναι το slim εχει ανοιχτεί μόνο για αλλαγή του blue ray , το σκέφτηκα αυτό με τις θερμοκρασίες αλλά εχτές έπαιζα το dead space 3 έξι ώρες σερί και δεν είχα κανένα πρόβλημα , μόνο με παιχνίδια της rockstar μου βγάζει προβλήματα

Mπορεί να σου φανεί αστείο αλλά απενεργοποίησε το wifi και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διορθωθεί το θέμα .

εχει περάσει και αυτό απο το μυαλό μου αλλά δεν το εχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής
  • Like 1
Δημοσ.

Άκου τι πάθαινα εγώ . Έχω το slim 320gb ,πεντακάθαρη συσκευή και προσεγμένη . Έβαζα καινούργιο παιχνίδι (μόλις το έβγαζα από ζελατίνα) και μου πέταγε error reading disk ή error με έναν αριθμό . Κοινώς δεν μπορούσε να διαβάσει το δίσκο . Αυτό όμως συνέβαινε με τα φεγγάρια του , πότε έπαιζε πότε όχι . Μάλιστα μερικές φορές κόλλαγε την ώρα του παιχνιδιού και πέταγε την ανακοίνωση  ή πάγωνε όπως ακριβώς κι εσένα. Ήμουν στο τσακ να πάω για refurbished στην Sony με 120ε και 1 χρόνο εγγύηση μιας η αλλαγή ματιού σε κατάστημα ήταν 80ε και μετά από ψάξιμο και αρκετά restore ήμουν σίγουρος πλέον πως έφταιγε το μάτι . Έτσι είπα καλύτερα να πάρω refurbished από τη sony με εγγύηση παρά να έχω τον κίνδυνο να ξανασυμβεί .

Έχω όμως ένα φίλο , τρελό και παλαβό με τα PS εδώ στην Ολλανδία και μου είπε να το έχω μόνιμα εκτός wifi και να κάνω restore ξανά .Μου φάνηκε παράλογο αλλά το δοκίμασα κι αυτό ήταν . Μου εξήγησε πως είναι εσκεμμένη πολιτική της sony μέσω updates να δημιουργεί θέματα με σκοπό την αντικατάσταση με νέα συσκευή ίδιας ή νεότερης γενιάς ή rufirbished από τις αντιπροσωπείες της .Επειδή είναι και στον χώρο επαγγελματικά σαν reseller retro και used games & consoles τον πίστεψα και το δοκίμασα. Τελείως κουφό αλλά το έκανα λοιπόν και από τότε λειτουργεί άψογα !! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άκου τι πάθαινα εγώ . Έχω το slim 320gb ,πεντακάθαρη συσκευή και προσεγμένη . Έβαζα καινούργιο παιχνίδι (μόλις το έβγαζα από ζελατίνα) και μου πέταγε error reading disk ή error με έναν αριθμό . Κοινώς δεν μπορούσε να διαβάσει το δίσκο . Αυτό όμως συνέβαινε με τα φεγγάρια του , πότε έπαιζε πότε όχι . Μάλιστα μερικές φορές κόλλαγε την ώρα του παιχνιδιού και πέταγε την ανακοίνωση  ή πάγωνε όπως ακριβώς κι εσένα. Ήμουν στο τσακ να πάω για refurbished στην Sony με 120ε και 1 χρόνο εγγύηση μιας η αλλαγή ματιού σε κατάστημα ήταν 80ε και μετά από ψάξιμο και αρκετά restore ήμουν σίγουρος πλέον πως έφταιγε το μάτι . Έτσι είπα καλύτερα να πάρω refurbished από τη sony με εγγύηση παρά να έχω τον κίνδυνο να ξανασυμβεί .

Έχω όμως ένα φίλο , τρελό και παλαβό με τα PS εδώ στην Ολλανδία και μου είπε να το έχω μόνιμα εκτός wifi και να κάνω restore ξανά .Μου φάνηκε παράλογο αλλά το δοκίμασα κι αυτό ήταν . Μου εξήγησε πως είναι εσκεμμένη πολιτική της sony μέσω updates να δημιουργεί θέματα με σκοπό την αντικατάσταση με νέα συσκευή ίδιας ή νεότερης γενιάς ή rufirbished από τις αντιπροσωπείες της .Επειδή είναι και στον χώρο επαγγελματικά σαν reseller retro και used games & consoles τον πίστεψα και το δοκίμασα. Τελείως κουφό αλλά το έκανα λοιπόν και από τότε λειτουργεί άψογα !! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω .

. Ευχαριστω για την απάντηση , με την πρώτη ευκαιρία που θα επιστρέψω Αθήνα θα το δοκιμάσω , μπορείς να μου πεις εν συντομία τι ακριβώς ενέργεια κανείς στο restore ??
Δημοσ.

. Ευχαριστω για την απάντηση , με την πρώτη ευκαιρία που θα επιστρέψω Αθήνα θα το δοκιμάσω , μπορείς να μου πεις εν συντομία τι ακριβώς ενέργεια κανείς στο restore ??

Πρέπει να μας στα settings-ρυθμίσεις και εκεί θα δεις κάπου να λέει restore. Ουσιαστικά τα σβήνει όλα και αφήνει το σύστημα καθαρό στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις . Μπορεί όμως και να λειτουργήσει απενεργοποιώντας το wifi . Τσεκαρέ το αφού πρώτα το κανεις restart 2-3 φορές μετά την απενεργοποίηση . Αν δεν λειτουργήσει τότε μπες στη διαδικασία restore . Μην ξεχάσεις να σώσεις σε ένα usb stick τα saved files των παιχνιδιών σου  γιατί θα σβηστούν τα πάντα . Αν έχεις χρόνο κάνε full όμως κι όχι quick .

Aναλυτικότερα εδώ :

https://www.youtube.com/watch?v=x7Rmo3v0h5Q

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...