Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θελω να αγορασω μια μητρικη για τον επεξεργαστη i5 4690k. Θελω να του κανω overclock, για αυτο θελω να αγορασω καποια αξιοπιστη αλλα και φθηνη λυση.

Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα ημουν ευτυχισμενος!!

Επισης για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειμαι αναμεσα σε δυο ψυκτρες: 1. Cm 212 evo

2. Raijintek themis. Ποια να προτιμησω;

Δεν θελω να αγορασω υδροψυξη ακομα λογω χρηματων.

Δημοσ.

Καταρχάς με τα μάτια κλειστά πας και παίρνεις την 212. Από προσωπική εμπειρία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 

Πες μας λίγο το ποσό που θα ήθελες να ξοδέψεις στην καλύτερη αλλά και το μέγιστο που θα έδινες. 

Δημοσ.

Το φτηνό είναι σχετικό.

Εγώ πάντως προτείνω κατόπην προσωπικής εμπειρίας την MSI Z97 Gaming 5 εφόσον θές να κάνεις overclocking. Όπως οι περισσότερες Z97, έτσι και αυτή θέλει BIOS update για τον 4690Κ, αλλά είναι πανεύκολη υπόθεση λίγων λεπτών.

Δημοσ.

Στην καλυτερη περιπτωση απο οτι εχω δει θα εδινα 120 για την gigabyte z97 d3h το μεγιστο περιπου στα 150. Για τις msi δεν εχω ακουσει καλες κριτικες για τις mb.

Δημοσ.

http://www.ebw.gr/el/Product/1361277/ASUS-Z97-PRO-GAMER-Motherboard-ATX-LGA1150-Socket

Μονόδρομος. Ποιοτικότατη και Asus. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ROG.

Το και Asus που κολλαει???Ισα ισα που τον τελευταιο καιρο πιο πολλα προβληματα βλεπω να βγαζουν τα προιοντα της Asus(καρτες γραφικων,μητρικες κλπ)παρα των αλλων εταιριων.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. Λεω να παω για την asus και την 212 evo.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτημησα πριν λιγους μηνες την gigabyte Ζ97 gaming 3 αντι της gaming 5 , μιας και εχουν ελαχιστες διαφορες οι οποιες κατ'εμε δεν αξιζαν τα επιπλεον χρηματα. Γενικοτερα  προτιμω την gigabyte στα συστηματα που ειχα/εχω , με εξαιρεση μια shuttle σε athlon 2600+ και μια asus sli σε athlon 64 3200 -πανακριβη - η οποια ειναι η μοναδικη μητρικη που 'χαιρετησε' μετα απο καποια χρονια

Δημοσ.

εως 100 ευρώ τι κυκλοφορεί τώρα με προτεραιότητα την σταθερότητα ;  Παντα για τον επεξεργαστή του θέματος.

Gigabyte + ASUS μεριά.. αν υπήρχε ακόμα abit θα σας έλεγα κι αυτήν ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...