mixanobious Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 όλοι φωνάζουν όταν πατεντάρει κάτι η MS! κανείς όμως για GOOGLE! 1
nektarios_rs Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ποτέ δεν ήμουν φαν των θεωριών συνωμοσίας. Για το kinect του xbox σκεφτόμουν οκ πρέπει κάπως να ανιχνεύσει τη κίνηση. Για τις Samsung smart TV's έλεγα οκ πρέπει κάπως να επεξεργαστεί τα δεδομένα συνομιλιών για να τα ξεχωρίσει από τις φωνητικές εντολές.. Αλλά όχι, ΑΥΤΟ παραπάει Αρκουδάκια με κάμερες και μικρόφωνα??? Είναι αρρωστημένο. Λες και δεν έχουμε τόσες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, και περιμέναμε τον αρκούδο για να αλλάξουμε κανάλι στη Smart TV....... 7
eliasjuve Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυτοί θα το πουλήσουν αλλά εκείνοι που θα το αγοράσουν στα παιδιά τους φέρουν την ευθύνη. 5
MixalisX Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 χμ....τι μου θυμιζει.....τι μου θυμιζει... πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως κανένας άλλος δεν το σκεφτηκε 7
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 από την άλλη ψιλοβοηθάει στην ασφάλεια μικρών παιδιών.Του το δίνεις ,κάνεις τη δουλειά σου σε άλλο δωμάτιο κ το παρακολουθείς με μόνιτορ (σε δεύτερη φάση) από άλλο δωμάτιο.Λολ επιστημονική φαντασία το έφτασα. 1
nemo23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και πως θα λέγονται αυτά τα αρκουδάκια της google...; πως σας φαίνεται το faceοοgle bears...
Cyber_Spartacus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μα το να βαλεις καμερες στα ματια και μικρόφωνο στα αυτιά δεν ειναι μια γενική ιδεα πως στο καλο μπορούν να το παντεταρουν??? 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μα το να βαλεις καμερες στα ματια και μικρόφωνο στα αυτιά δεν ειναι μια γενική ιδεα πως στο καλο μπορούν να το παντεταρουν??? Η πατέντα δεν αφορά αυτό αλλά τον τρόπο λειτουργίας κλπ...
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 παρακολούθηση απο κούνια η νέα γενιά μπομπίρων.
bilya Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 http://tiwibzone.tiwib.netdna-cdn.com/images/r-rated-talking-teddy-bear.jpg
Regulus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ποιο είναι το μεγαλύτερο κοινό που όποιος το ελέγχει βγάζει εκατομμύρια; Τα παιδιά φυσικά. Να δω πως θα αντιδράσουν τα βούρλα οι γονείς και γίνομαι κακός γιατί βλέπω από τι ηλικία κουβαλάνε κινητό και τις δικαιολογίες "το έχει για να το βρίσκω" τις ακούω βερεσέ. Άντε και εις ανώτερα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα