Pseudonumo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ενα κινητο που συχνα ειναι ξεφορτιστο λογω της συγχρονης τεχνολογιας. Τα φωτοβολταικα θα μας σωσουν χαχα. Παντως μου χει τυχει βραδυ να μεινω απο ρευμα και με κινητο με ελαχιστη μπαταρια. Οκ, σιγα τα ωα...... Αλλα εκει μετραει! βγαζεις το σταθερο που καθεται ντουλαπα μια δεκαετια και παιρνεις να τα χωσεις στη Δεη που σε αφησε βραδιατικα χωρις ρευμα
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ή τα power banks.βεβαια στις μισες περιπτωσεις και να μην παρεις την δεη τηλεφωνο θα την παρει αλλος ειδικα οτανειναι κατι πιο γενικο.πχ ενα οικοδομικο τετραγωνο ή και περισσοτερο.
bill2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 εχω δοκιμασει το zte zxhn h 208n το μικρο ασπρο κσαι μια χαρα ειμσι εφυγα απο τον οτε και πηγα στη cyta αυτο το μικρο απρο μου εδωσαν
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 εχω δοκιμασει το zte zxhn h 208n το μικρο ασπρο κσαι μια χαρα ειμσι εφυγα απο τον οτε και πηγα στη cyta αυτο το μικρο απρο μου εδωσαν τοσες εταιρειες με tdm εσυ εκει με το voip παρολα τα προβληματα που ειχες . zte και καλο για μενα παντως δεν υπαρχει.απλα τα ανεχεσαι υποχρεωτικα διοτι δεν μπορεις να τα αλλαξεις λογω voip.
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα πριν λίγες μέρες είχε διακοπή ρεύματος ένας φίλος και γκρίνιαζε.το ίδιο είπα, απλά φύγε από voip! (και θυμήθηκα το thread)
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 χαχαχα πριν λίγες μέρες είχε διακοπή ρεύματος ένας φίλος και γκρίνιαζε.το ίδιο είπα, απλά φύγε από voip! (και θυμήθηκα το thread) καλα και ο φιλος σου ειναι υπερβολικος.ο λογος ειναι. α.ολοι εχουμε κινητα πλεον.διακοπη ρευματος εγινε δεν καταστραφηκε ο κοσμος. β.οι μισοι εχουν ασυρματα τηλεφωνα που ετσι και αλλιως αμα κοπει το ρευμα χανεις τηλεφωνο. αλλιως ειτε γυρνας σε tdm ειτε βαζεις κανα ups.δηλαδη αμα παθει βλαβη και μεινει 3 μερες χωρις τηλεφωνο πως θα κανει?λες και η διακοπη του ρευματος ειναι για κανα μηνα.μερικα ατομα κανουν αμαν ετσι και μεινουν χωρις σταθερο.οχι οτι το χρησιμοποιουν απλα το γαμωτο.αλλο αν εισαι εταιρεια που και εκει δεν εχει κανεις ups στο τηλεφωνικο κεντρο σχεδον ουτε καν μπαταριες.ασε που κλεινουν και τα pc οποτε συνηθως δεν δουλευει τιποτα οποτε και τηλεφωνο να εχεις ενα και το ιδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα