Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε 2400mhz με xmp και θα κλοκαριστουν μονες τους προσαρμοζοντας ακομα και τα volt αυτοματα.Τα 1333/1600mhz που λεει η intel οτι υποστηριζει ειναι οι default χρονισμοι της μνημης δεν ειναι το maximum που μπορουν.Χρονισμενες στα 2400 δουλευουν μια χαρα.

Δημοσ.

Και γω ρε παιδια, εχω μνημες 1333 αλλα τρεχουν στα 757. Ποσο πρεπει να βαλω την συχνοτητα για να τρεξουν σωστα μεσω του BIOS? Εχω καταλαβει οτι ειναι /2 δηλαδη βαζω 2000 και το κανει 1000mhz!

Δημοσ.

Τις πήρα και εγώ αυτές τις μνήμες ξανά (είχα ήδη 2x4GB) με τιμή crazy sundays (οι μνήμες τα σπάνε, δεν ξέρω καν τι εννοεί ο φίλος GeorgeSmirlis, πιθανότατα δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος τι είπε) και τώρα πήρα άλλο ένα set το οποίο και εγκατέστησα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ψύκτρα μου, το 1ο slot είναι πολύ τσίμα τσίμα όμως.

Με XMP από τα bios θα τρέξουν όπου εσύ θέλεις με 2-3 μόνο κλικ, αρκεί να το υποστηρίζει η μητρική σου.

Κοίταξε το pc της υπογραφής μου και αν θέλεις κάποια βοήθεια στείλε pm. 

Δημοσ.

Και γω ρε παιδια, εχω μνημες 1333 αλλα τρεχουν στα 757. Ποσο πρεπει να βαλω την συχνοτητα για να τρεξουν σωστα μεσω του BIOS? Εχω καταλαβει οτι ειναι /2 δηλαδη βαζω 2000 και το κανει 1000mhz!

Αν οι μνήμες λένε 1333 στο bios θα βάλεις 1333, αν λένε 2400 θα βάλεις 2400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...