Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε "μάτι", σκόρδα.. πάρε λίγο αγιασμό και φώναξε τη γειτόνισσα για κανένα θυμίαμα.. just in case.. :P

Δημοσ.

Από λίγο ψάξιμο που έκανα:(Αν είναι αυτήν ακριβώς η μητρική)

Η μητρική σου δεν έχει wake on (τάδε)  αλλά power on by (τάδε). Ρύθμισέ τα όλα disable. Εκτός από το Energy Star 4.0c (Enabled)

Δες εδώ:

post-179557-0-35557600-1432571120_thumb.png

post-179557-0-14989300-1432571248_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δοκιμασε να aποσυνδεσεις το router εαν δεν ενεργοποιειται τοτε αυτο φταιει.

Πηγαινεις device manager/network adapters δεξι κλικ επανω στο router properties και στις καρτελες που θα δεις πας power management και θα απενεργοποιεισεις το Allow this device to wake up your system. Το ιδιο μπορεις να κανεις και για ποντιι και πληκτρολογιο. Εμενα μου συνεβη μετα απο αλλαγη motherboard στα win 8 και την λυση την βρηκα μεσω net.

Καλη επιτυχια. :-D

Δημοσ.

Δοκίμασε νολις πατήσεις τερματισμό να βγάλεις το καλώδιο του καν από πίσω, κ αν δν πιάσει αυτό βγάλε το καλωδιακι του μπουτον σου από την μητρική πάνω. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό αποσυνδεσε μετά τον τερματισμό τον δίσκο σου μήπως τυχών έχει πειραχτει καμια ρύθμιση στα windows και σου κάνει κουλά

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι εχεις win 8? Αν ναι τοτε με ενα κουνιμα του ποντικιου ο υπολογιστης σου ξανα ανοιγει και ας εχει κανει shut down γιαυτο γινεται μονο οταν κουνας το γραφειο και οχι οταν εισαι μακρυα. Πρεπει να απενεργοποιησεις το hibernation τα 8 το χρησιμοποιουν default για γρηγορο ξεκινημα.

Για να το απενεργοποιησεις ανοιξε το command prompt ή cmd σαν administrator και πληκτρολογησε

powercfg -h off και πατα enter

Αχρηστο πραμα τρωει και ενα σκασμο χωρο απο το δισκο

Δημοσ.

Ακολουθησα τις σημαντικες συμβουλες των Mitsus (ολα ηταν disable μονον το Energy Star 4.0c ηταν disable το εκανα enable), Jshaa (οι καρτες δικτυου ειχαν απενεργοποιημενη Allow this device to wake up your system το ποντικι και το πληκτρολογιο την ειχαν ενεργοποιημενη και την απενεργοποιησα), mourgolukos (θα το κοιταξω) και akoinonitos (απενεργοποιησα το hibernation) σας ευχαριστω και σας ενημερωνω........

Δημοσ.

η ρυθμιση να εκκινει απο το ποντικι ειναι,100%,για αυτο οταν κουναει το γραφειο ξεκιναει.

εγω το εχω ρυθμισμενο να εκκινει απο το πληκτρολογιο και καμια φορα ψαρωνω κ εγω,ενω το ξερω.

Δημοσ.

απο το προβλημα υποψιαζομαι πως εχεις τα Windows 8. δεν κανουν τερματισμό από προεπιλογή αλλά μπαίνουν σε ενα ειδος αδρανοποιησης όταν πατας Shut Down.

ή απενεργοποιεις την επαναφορά απο το ποντίκι (ωστε να μην εκκινει ο υπολογιστης με το παραμικρο κουνημα)

οδηγίες εδώ:

http://www.howtogeek.com/howto/15132/stop-your-mouse-from-waking-up-your-windows-7-computer/

ή κάνεις κανονικό shutdown με τις οδηγιες εδω:

http://www.howtogeek.com/129021/how-to-do-a-full-shutdown-in-windows-8-without-disabling-hybrid-boot/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...