DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Παιδες μια βοηθεια σας παρακαλω. Εχω εναν υπολογιστη που τον εστησα με μεταχειρισμενα αλλα ακρως λειτουργικα υποσυστηματα. Το προβλημα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι ενω ειναι κλειστος ανοιγει μονος του. Εχει περασει θετικα το mem test+, στο bios το suspend mode ειναι στο auto καθως και η επιλογη στο APM Configuration: Restore on AC Power loss ειναι στο POWER OFF. Εχει περαστει επιτυχως και το latest Bios Update. Τελος η μητρική του είναι η ASUS P5Q DELUXE ο επεξεργαστής ο QUAD CORE 6600. Η εγκατασταση των windows ειναι καθαρη. Σας ευχαριστώ και σας ακούω.
Zapee995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ποιο psu εχεις? Επισης ειναι ολα ολα default στο bios?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Wake On Lan, μου ακουγεται, σβηστο απο το Bios
DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 PSU εχω το AQPROX APP500PSB01 στα 500WATT ολοκαινουριο....
jgeorgiou Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 πρώτα ψάξε για wake on lan BIOS SET ή ....προβληματικό κουμπί στο κουτι που το αναβει κατα 99%
DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μισο να ψαξω εαν εχει επιλογη για wake on lan στο bios....
MSSB Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ,.και αν δεν πιάσουν αυτά, ξήλωσε τον και πάνε τον στην εκκλησία για εξορκισμό. Και αν ούτε αυτό πιάσει, πέτα τον στη θάλασσα και τρέχα όσο ποιο μακρυά μπορείς! Πέρα από τη πλάκα, bios και προβληματικό κουμπί. Δεν νομίζω να έχει τίποτε άλλο. Κάνε ένα reset να στρώσει. 2
DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Wake on lan δεν εχει επιλογη...μονον αυτο που σας ειπα στο αρχικο μηνυμα: Restore on AC Power loss ειναι στο POWER OFF. Παρατηρω στην διαχειρηση συσκευων οτι στους δισκους περα απο τον WD 500GB που εχω μου βγαζει και εναν αλλον Config Disk 0 ATA Device. Τι διαολο ειναι αυτο? MSSB reset μεσω του jumber στην μητρικη?
MSSB Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ναι. Ή από τα jumper-άκι της μητρικής ή από το bios επαναφορά ρυθμίσεων στα default. Μπορεί κάτι να είναι ρυθμισμένο λάθος ή διαφορετικά από ότι θα ήθελες.
DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Παιδια μαλλον για εξορκισμο παει.... γιατι εαν τον αφησω μονο του και ειμαι σε αποσταση δεν εκκινει........οταν παω να καθισω και κουνησω το γραφειο του κατευθειαν ανοιγει... 3
hliastsek Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μηπως απλα πεφτει σε sleep mode, και κουνώντας το ποντικι ανοιγει?!
benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Παιδια μαλλον για εξορκισμο παει.... γιατι εαν τον αφησω μονο του και ειμαι σε αποσταση δεν εκκινει........οταν παω να καθισω και κουνησω το γραφειο του κατευθειαν ανοιγει... Xaxaxa! Εισαι θυμα ενος troll poltergeist. Εμ ποιος σου ειπε να κανεις πνευματιστικη συγκεντρωση? PSU εχω το AQPROX APP500PSB01 στα 500WATT ολοκαινουριο.... Αν λες για αυτο,ειναι πολυ κακης ποιοτητας και επικινδυνο. Καλλιστα μπορει να φταιει κι αυτο,. http://www.skroutz.gr/s/2245204/Approx-500W-Power-Supply.html
MSSB Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μηπως απλα πεφτει σε sleep mode, και κουνώντας το ποντικι ανοιγει?! Παιδια μαλλον για εξορκισμο παει.... γιατι εαν τον αφησω μονο του και ειμαι σε αποσταση δεν εκκινει........οταν παω να καθισω και κουνησω το γραφειο του κατευθειαν ανοιγει... Μπας και αντί για τερματισμό πατάς καμιά αδράνεια ή καμιά αναστολή λειτουργίας; ..αλλά καλού - κακού, πάρε και έναν διαβασμένο σταυρό μαζί σου.. έτσι να υπάρχει.. ποτέ δεν ξέρεις...
DiscoVolante Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Οχι ρε φιλε τερματισμο παταω...εκτος εαν ειμαι τυφλα στο μεθυσι xaxaxa μαλλον θα το στολισω με τιποτα σκορδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα