Black Demis Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το θέμα δεν είναι διαφημίσεις, το θέμα είναι παρακολούθηση
Regulus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Όσο μπορώ να τον ελέγχω τον δουλεύω. Αν τον πάρει ο διάολος βλέπουμε. Πάντως Chrome δεν βάζω ούτε δεμένος. Παρεμπιπτόντως δοκιμάστε τον Lunascape. Είναι ενδιαφέρων, πλήρως παραμετροποιήσημος και ενσωματώνει και τις τρεις rendering engines (Trident, Gecko, WebKit) που αλλάζουν κατά βούληση. 2
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πάντως Chrome δεν βάζω ούτε δεμένος. μόλις ένιωσα την καρδιά μου να γίνεται κομμάτια.Δε ξέρω αλλά υπεραγαπώ chrome
G1ak1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μαλιστα. Για ταφοπλακες διαβαζω για τελος για θανατο στον firefox κτλ. Πραγματικα ορισμενα ατομα γραφουν απλα για να φανει το ονομα τους. Ταφοπλακα επειδη θα δειχνει διαφημισεις σε καθε νεο tab που δε νομιζω να ειναι ενοχλητικο αφου δε θα ειναι pop ups??? ταφοπλσκα επειδη αυτο θα μπορει ο χρηστης να το απενεργοποιησει anw??? η μηπως ταφοπλακα γιατι θα κοιτα το ιστορικο των χρηστων??? λες και Μεχρι τωρα δε το κοιτουσε ή οτι αλλοι browsers (πχ ο καλος και αγιος chrome) δεν το κανουν... Ελεος. Ps. Ξεκολλατε επιτελους απο το εκτρωμα που λεγεται google chrome.. Υπαρχουν πολυ καλυτεροι browsers (αρκετοι δεν ειναι τοςο γνωςτοι) και ενας εξ αυτων ειναι ο firefox. Sent from my iPhone 5 using Insomnia App...
vavoom Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγώ δοκίμασα και έμεινα στον PaleMoon που είναι παραλλαγή του FireFox. Συνεργάζεται σχεδόν με όλα τα extensions, δουλεύουν τα σκριπτάκια του Greasmonkey και έχει διατηρήσει το προηγούμενο interface (για εμάς τους κλασσικούς )
21century Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ΌΛΟΙ μα ολοι από κάπου πρέπει να αναζητήσουν έσοδα..
YellowBlackGod Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Maxthon με διαφορά ο καλύτερος στην παρούσα φάση.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Από τη στιγμή που θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις εγώ θα συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ. Τουλάχιστον αυτοί προειδοποιούν τον κόσμο. Εμένα που η γυναίκα μου έψαχνε για ξενοδοχείο στην ρόδο από τον υπολογιστή στο σπίτι και μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις στο κινητό , στην δουλειά παντού σχετικά με ξενοδοχεία στη ρόδο ποιος με ρώτησε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα