Coornio Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 καναν καλο browser ξερει κανεις? Για κάποιον Microsoft Edge ακούγεται τελευταία, άντε να δούμε τι δούμε και αν τελικά θα καταφέρουν να πάρουν μερίδιο της αγοράς από Google, Mozilla και Opera.
Chocobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αποκλείεται να βγάζει πορνό διαφημίσεις. μμμμ κάτι ξέρεις εσύ αδερφέ,για επεκτάσου στο θέμα
NTC Labs Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αποκλείεται να βγάζει πορνό διαφημίσεις. Η εξεύρεση πόρων είναι κι αυτό πολύ σημαντικό θέμα. Ναι , λιγα πηρε τοσα χρονια απο την Google.....
RTW4ever Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εμένα με ενοχλεί να εξετάζεται το ιστορικό μου από τρίτον. Διότι για να ξέρει τι διαφημίσεις θα σου δείξει, θα πρέπει να επικοινωνεί με κάποιον server που θα έχει βάση δεδομένων. Εννοείται ότι θα το απενεργοποιήσω αμέσως, το θέμα είναι ποιος εναλλακτικός υπάρχει. Διότι να φύγεις από αλεπού για να πας στον Chrome για λόγους ιδιωτικότητας είναι απλά ανέκδοτο και μάλιστα χοντρό, αφού η Google είναι ο πρωτοστάτης της παρακολούθησης και καταγραφής των πάντων, γι' αυτό άλλωστε εγώ Chrome δεν έχω και ούτε θα βάλω. 1
Iluvatar1981 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εμένα με ενοχλεί να εξετάζεται το ιστορικό μου από τρίτον. Διότι για να ξέρει τι διαφημίσεις θα σου δείξει, θα πρέπει να επικοινωνεί με κάποιον server που θα έχει βάση δεδομένων. Εννοείται ότι θα το απενεργοποιήσω αμέσως, το θέμα είναι ποιος εναλλακτικός υπάρχει. Διότι να φύγεις από αλεπού για να πας στον Chrome για λόγους ιδιωτικότητας είναι απλά ανέκδοτο και μάλιστα χοντρό, αφού η Google είναι ο πρωτοστάτης της παρακολούθησης και καταγραφής των πάντων, γι' αυτό άλλωστε εγώ Chrome δεν έχω και ούτε θα βάλω. Και γιατί αγχώνεσαι?.... Tor
gon1332 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και γιατί αγχώνεσαι?.... Tor Sure! Κάνε έρευνα. Το παρακολουθούνε κι αυτό. Δες και τη λίστα μετα Warnings του Tor στη σελίδα του.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 firefox, firefox.... βρε κάτι μου θυμίζει αυτή η λέξη... κάτι από την δεκαετία του 50 θα είναι μάλλον,δε μου λέει κ μένα κάτι.
SiLeNtOne-- Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 FailFox, εναν λογο προτιμισης ειχε, παει κ αυτος! RIP
eliasjuve Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Α ρε Ff...Μας κράτησες συντροφιά τα καλύτερά μας χρόνια. Θα σε θυμόμαστε πάντα σαν τον IE killer. Νομίζω αυτή είναι η ταφόπλακα για τον FIrefox. Ρεστ ιν πης.
GMod Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μμμμ κάτι ξέρεις εσύ αδερφέ,για επεκτάσου στο θέμα Δεν μπορώ να πω... γέλασα. Ναι , λιγα πηρε τοσα χρονια απο την Google..... Και τι πάει να πει αυτό; Από δω και πέρα; Η google έχει δικό της browser. Η αλεπου δεν θα πεθάνει ποτε !!! Όλα αλλάζουν κάποια στιγμή...
hackerW32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εσείς που κραζετε ψυθητε να διαβασετε ολη την ειδηση μια 2
Axilleas Grs Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 How to disable suggested tiles in FirefoxΚαι αντιο διαφημησεις... πφφ
evts Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχει ως επιλογή, δείχνει προς τα που πάει το πράγμα.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εσείς που κραζετε ψυθητε να διαβασετε ολη την ειδηση μια κ που την διαβάσαμε πάλι ράκος η αλεπού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα