Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το nexus 4 λειτουργουσε τελεια και επειδη την ειχα πατησε με το 7 και την αναβαθμιση στην lolipop, απερριπτα της ενημερωσεις...Μεχρι σημερα που καταλαθος πατησα οκ και τωρα το κινητο μου εχει την 5.0.1, δεν μου αρεσει το interface, ειναι αργο, to playstore δεν το βρισκει κτλ κτλ.

Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να το γυρισω στην 4.4.4?

Δημοσ.

Το nexus 4 λειτουργουσε τελεια και επειδη την ειχα πατησε με το 7 και την αναβαθμιση στην lolipop, απερριπτα της ενημερωσεις...Μεχρι σημερα που καταλαθος πατησα οκ και τωρα το κινητο μου εχει την 5.0.1, δεν μου αρεσει το interface, ειναι αργο, to playstore δεν το βρισκει κτλ κτλ.

Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να το γυρισω στην 4.4.4?

Αν σου κάνει κουλά προβλήματα όπως force close, κολλάει κλπ δοκίμασε να κάνεις wipe your data. (αφού κάνεις backup)

Απο εδώ κατεβάζεις το stock image

https://developers.google.com/android/nexus/images

Αλλά απο όσο ξέρω, θα σου σβήσει ότι έχεις και δεν έχεις και θα είναι σαν να το πηρες χθες.

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα αναβαθμιση σε lollipop και δεν την κανω. Η βλακεια ειναι οτι δεν φευγει η ειδοποιηση και μπορει καποιος να την κανει κατα λαθος.

Η συσκευη πρεπει να ειναι root για να βαλει την 4.4.4;

Δημοσ.

Φιλε Geo ετσι εκανα και γω για μηνες μεχρι σημερα που το πατησα και την ΠΑΤΗΣΑ.Και σε ασχημη μερα...

Το κινητο γινεται ουσιαστικα αχρηστο...Μεχρι και ringtone που επιλεγεις δεν παιζει...ΜΑΚΡΥΑ...

Δημοσ.

Φιλε Geo ετσι εκανα και γω για μηνες μεχρι σημερα που το πατησα και την ΠΑΤΗΣΑ.Και σε ασχημη μερα...

Το κινητο γινεται ουσιαστικα αχρηστο...Μεχρι και ringtone που επιλεγεις δεν παιζει...ΜΑΚΡΥΑ...

Εχμ. Διάβασες το post του Meraklis56 ή τσάμπα κάθεται και γράφει;

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργα πράγματα μου λέτε, όχι ότι δεν σας πιστεύω, κάτοχος επίσης Nexus 4 και είμαι με 5.1...και σπέρνει. Εντάξει του έκανα 2 factory reset, μία φορά στην 5.0 και μία στην 5.0.1....έκτοτε δεν προλαβαίνω να πατήσω κουμπί και εκτελεί άμεσα, με Nova Launcher φυσικά. Good Luck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...