SIP1995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχω το εξής θεμα, έχω το G2 και έχω παρατηρήσει ότι η οθόνη μαζί με το panel της σηκώνονται ελαφρά προς τα πάνω με αποτέλεσμα να βλέπεις μέχρι και το φως της οοθόνης, από τα πλάγια (μόνο η αριστερή πλευρά στο κάτω μέρος) Σε συνομιλία που είχα με την LG συμφώνησα να έρθει αύριο courier και να το παραλάβει για το service. Άλλα ( εδώ είναι το κουλό) μου είπαν ότι μάλλον θα το βγάλουν εκτός εγγύησης, θεωρώντας ότι μάλλον έχει προκληθεί από δικιά μου χρήση..... Μπορούν όντως να το βγάλουν εκτός εεγγύησης για αυτό το θέμα? Εγώ πως μπορώ να είμαι καλυμενος, από νομική άποψη πάντα? Επίσης μέχρι να ερθει απο το service το κινητό, μου πρ'οτειταν να μου δώσουν το G3-S αλλά με κάπιους όρους που θα έπρεπε να υπογράψω....ξέρει κανεί αυτούς τους όους ? Να έλεγα "ναι" στο να μου το δώσουν ή όχι ?
kostas8080 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μπορεί να έχει προκληθεί από πτώση... Αν δουν σημάδια στο κινητο, μάλλον θα θεωρησουν ότι έπεσε και έγινε αυτό. Διαφορετικά αν το κινητο σου είναι αριστο είσαι καλυμμένος, μάλλον ξεκολλησε η οθόνη και είναι υποχρεωμενοι να του φτιάξουν.... Απο την άλλη μην δεχθει αλλαγή με το g3 s που είναι πολύ κατώτερο από το g2
SIP1995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μπορεί να έχει προκληθεί από πτώση... Αν δουν σημάδια στο κινητο, μάλλον θα θεωρησουν ότι έπεσε και έγινε αυτό. Διαφορετικά αν το κινητο σου είναι αριστο είσαι καλυμμένος, μάλλον ξεκολλησε η οθόνη και είναι υποχρεωμενοι να του φτιάξουν.... Απο την άλλη μην δεχθει αλλαγή με το g3 s που είναι πολύ κατώτερο από το g2Περιμετρικά το κινητό είναι μια χαρά, του έχω πάντα θήκη και δε έχει πέσει....τώρα σχετικά με το ξεκόλλημα, δε ξέρω τι να πω....φοβάμαι μη πουν ότι την ξεκόλλησα ξξεκόλλησαεγω ο ίδιος και βγει εκτός εγγύησης. Επίσης το G3-S θα μου το έδιναν για όσο το G2 μου ήταν στο service, μετά θα έπρεπε να το δώσω πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα