_hopelesscase_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 επειδή την ιον την έχουμε συνδυάσει με την παιδική μας ηλικία. Δεν ξέρω άτομο που να μην του έδινε/αγόραζε/έδινε δώρο κλπ ο παππούς του μια ιον (αμυγδάλου συνήθως) Και γω νόμιζα ότι ιον αμυγδαλου ειναι κορυφαια σοκο, επειδη την ετρωγα απο παιδι, αλλα η αληθεια ειναι οτι 1) τα αμυγδαλα εχουν μειωθει δραματικα, πλεον μιλαμε για κατι διασπαρτα τριμματα 2) ζω κεντρικη ευρωπη στην κοιτιδα της σοκολατας, και αγοραζω (αρκετά φτηνά) τοπ σοκο-ποιοτητες, οπότε όταν έρχομαι ελλαδα και δοκιμάζω καμια ιον μου φαίνεται ψιλοσκουπίδι. Πολύ ζάχαρη και απ' τα υπόλοιπα τίποτα. Καιρό έχει να ποσταριστεί φώτο εδώ, οπότε παίρνω την πρωτοβουλία : Από το πρόσφατο ταξίδι μου στο Ισραήλ Σουβλάκι (ή καλαμάκι για μερικούς ) κοτόπουλο και αρνί μαγειρεμένο με τον τρόπο της μέσης ανατολής, συνοδευόμενο από σαλάτες του τύπου ταμπουλέ, χούμους, πατζάρια κλπ κλπ Γύρος αρνίσιος σε lafah. Το lafah είναι αραβική πίτα, η οποία κάνει τσέπη για να βάλεις οτι φαγώσιμο θέλεις. Φυσικά συνοδεύεται από σαλατικά , τα οποία δεν φαίνονται στην φώτο. Humus με ρεβίθια, κρεμμύδι και βραστό αυγό σε Ιρακινό εστιατόριο. Το πιάτο μπορεί να δείχνει μικρό, αλλά οι θερμίδες φτάνουν στο ταβάνι! MLEM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν κάποτε κάναμε μοτοτουρισμό μόνο και μόνο για το φαί Σουβλάκι 3.9 leva ( 2 ευρώ ) περίπου το 2006. Τώρα αυτά δεν υπάρχουν πια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό έκανε 2€;; Θέλω 5:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 bro n' lawbikini και bros έφαγα, άξιζε. το italiana φίλης δεν με ενθουσίασε. δεν πρόλαβα να φάω το cowboy, λένε ότι άξιζε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 τι με εκανες τωρα... και χθες ηθελα να παω mc donalds να σαβουριασω καμια 10αρια μπεργκερς. ευτυχως η μανα ετοιμαζει μπιφτεκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μ'αρέσει που στις περισσότερες φωτογραφίες το φαγητό συνοδεύεται απο κοκακόλα λάιτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μ'αρέσει που στις περισσότερες φωτογραφίες το φαγητό συνοδεύεται απο κοκακόλα λάιτ. why not?Που το κακο?Απο το να παρει 200 επιπλεον θερμιδες απο την κοκα κολα την κανονικη τωρα δεν παιρνει τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 why not?Που το κακο?Απο το να παρει 200 επιπλεον θερμιδες απο την κοκα κολα την κανονικη τωρα δεν παιρνει τιποτα.Οταν κ αν πιω, προτιμω την green cola. Δν ξερω γτ αλλα οταν κανω ελευθερο, οι υπολοιποι γουρλωνουν τα ματια με το τι κατεβαζω. Ωραια τα bro n' law αλλα δν με ξετρελαιναν. Καποτε που ζουσα αθηνα, ετρωγα simple burgers, πιο δυνατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 δεν πρόλαβα να φάω το cowboy, λένε ότι άξιζε Oh yes, το εφαγα εγω και μ'αρεσε πολυ.Χωρις το αυγο βεβαια.. Παντως προτιμω The Rolling Burger, πολυ ωραια μπεργκερ και πιο λογικες τιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημητρα νομιζω στυο συγκεκριμενο ειχε ενα με ανανα ; Καπου το ειχα φαει αλλα δε θυμαμαι που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημητρα νομιζω στυο συγκεκριμενο ειχε ενα με ανανα ; Καπου το ειχα φαει αλλα δε θυμαμαι που δεν ξέρω δες το μενού στο ίντερνετ. πρώτη φορά έφαγα από κει(και η δεύτερη που τρώω burger για το 15, πρέπει να χα κανα 3αρι χρόνια από το τελευταίο burger που κατανάλωσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 why not?Που το κακο?Απο το να παρει 200 επιπλεον θερμιδες απο την κοκα κολα την κανονικη τωρα δεν παιρνει τιποτα. Το κατάλαβα πως ειναι για τη δίαιτα, από τα υπόλοιπα αντικείμενα στη φωτογραφία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατάλαβα πως ειναι για τη δίαιτα, από τα υπόλοιπα αντικείμενα στη φωτογραφία... δεν είμαι μόνο αυτό, είναι και θέμα γούστου στη γεύση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 τι με εκανες τωρα... και χθες ηθελα να παω mc donalds να σαβουριασω καμια 10αρια μπεργκερς. ευτυχως η μανα ετοιμαζει μπιφτεκια ευτυχώς, κρίμα είναι να σε πιάσει κάνα κόψιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις