Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το ξαναέγραψα αλλά δεν πειράζει.Το καλοκαίρι στις Κυκλάδες παραγγέλνω πίτα λαχανικών.Έρχεται η πίτα, πολύ άδεια την είδα.Έψαχνα εδώ, έψαχνα εκεί, πουθενά το μπιφτέκι λαχανικών..

Η φίλη παρήγγειλε κοτόπουλο σουβλάκι σε πίτα και της έφεραν πίτα με γύρο από κοτόπουλο.(!)

Δηλαδή παρήγγειλε σουβλάκι και της έφεραν γύρο.Η παρήγγειλε γύρο και της έφεραν σουβλάκι;Κάτι τέτοιο τελωσπάντων.

Δημοσ.

Καιρό έχει να ποσταριστεί φώτο εδώ, οπότε παίρνω την πρωτοβουλία :

Από το πρόσφατο ταξίδι μου στο Ισραήλ

post-43172-0-98806500-1441966848_thumb.jpg

Σουβλάκι (ή καλαμάκι για μερικούς :P) κοτόπουλο και αρνί μαγειρεμένο με τον τρόπο της μέσης ανατολής, συνοδευόμενο από σαλάτες του τύπου ταμπουλέ, χούμους, πατζάρια κλπ κλπ

post-43172-0-69463600-1441966906_thumb.jpg

Γύρος αρνίσιος σε lafah. Το lafah είναι αραβική πίτα, η οποία κάνει τσέπη για να βάλεις οτι φαγώσιμο θέλεις. Φυσικά συνοδεύεται από σαλατικά , τα οποία δεν φαίνονται στην φώτο.

post-43172-0-54073400-1441966990_thumb.jpg

Humus με ρεβίθια, κρεμμύδι και βραστό αυγό σε Ιρακινό εστιατόριο. Το πιάτο μπορεί να δείχνει μικρό, αλλά οι θερμίδες φτάνουν στο ταβάνι!

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φραμπα τόσο καλή είναι η ιον βρε παιδί μου?

Υπαρχει ενα τρελο hype για την Ιον που δεν μπορω να το δικαιολογήΣω πληρως...

Αν και το big choco κρουασαν της ΓΑΜ..

Επεξ/σία από censOred
Δημοσ.

Υπαρχει ενα τρελο hype για την Ιον που δεν μπορω να το ομολογησω πληρως...

Αν και το big choco κρουασαν της ΓΑΜ..

επειδή την ιον την έχουμε συνδυάσει με την παιδική μας ηλικία. Δεν ξέρω άτομο που να μην του έδινε/αγόραζε/έδινε δώρο κλπ ο παππούς του μια ιον (αμυγδάλου συνήθως)

• Like 1
Δημοσ.

<p>Α τα σπαει η Νουκρέμα της Ιον και η μερεντα υγειας (αν κ μικρη κ ακριβη).<br />

Επισης αγορασα απο ενα σουπερμαρκετ μια συσκευασία κιλού "πραλινας φουντουκιου με κακαο" ελληνικη (κιλκις λεει πισω) με ~3€ αν θυμαμαι καλα.Οταν ανοιχτει θα δωσω ινφο.</p>

<p>

Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση.<br />

<br />

Ούτε ξέρω πόσα λεφτά έσκασα σε sushi μια εβδομάδα εκεί.. <br />

<br />

<br />

</p><p> </p><p>

<br />

Οταν τρωει κανεις εξω σούσι,το τρωει για την φαση;Για συνοδευτικό άλλου πιάτου;για συνοδευτικό ποτού;Ή σαν κύριο πιάτο;<br />

Γιατι εμενα πχ δε με χορταινουν τα 3-4 κομματια,όποτε παω στο Mongo και τρωω, οπότε ή παίρνω και ενα πιάτο νούντλς σαν κύριο ή μετά πάω σπίτι και τρώω πάλι.</p>

• Like 1
Δημοσ.

τα sushi ειναι κυριως πιατο. ειναι αρκετα ελαφρια σε σχεση με αλλα πιατα γι αυτο θα φας πολλα.αλλσ θα σου φυγει και το πορτοφολι. χαλαλι ομως

Δημοσ.

πάλι καλά για το πορτοφόλι μου που το συχαίνομαι το σουσι  δηλαδή !

μόνο που βλέπω το κεφάλι σαν ζωντανό με τις κεραίες  , νομίζω οτι θα πετάξει και θα έρθει πάνω μου        Fuck

καλαμαράκια - χταπόδια  και κλείσαμε από θαλασσινά ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...