alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση. Ούτε ξέρω πόσα λεφτά έσκασα σε sushi μια εβδομάδα εκεί.. 13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ψάρια κιόλας, ούτε καν κρεάς με 0 λίπος
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά στίφη πρέπει να δοκιμάσω σουσι , αυτό στη φωτογραφία φαίνεται απολαυστικο
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση. Ούτε ξέρω πόσα λεφτά έσκασα σε sushi μια εβδομάδα εκεί.. Top ,υπερανω κριτικης . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Και όμως στα συστατικά λέει όντως 0 cal ("συστατικά" στο βάθος της σελίδας) http://www.musclemax.gr/ygeiines-trofes/walden-farms-dip-for-fruit-12oz-340gr-detail#.Ve7jIRGeDRY] suraclose έχει, το ίδιο γλυκαντικό που έχουν τα protein powders. Μία έρευνα μάλιστα είχε δείξει ότι το πιο συχνό συστατικό στα protein powders δεν είναι η πρωτεΐνη αλλά η suraclose!!! I'll let myselft out.... Το μόνο πράγμα με 0 θερμίδες είναι το νερό και το ξέρεις 1
censOred Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Brace yourselves The ultimate challenge will be back.Πέρυσι δεν τα κατάφερα να πάω αλλά φέτος θα ξαναγίνει (όπως ενημερώθηκα από promoted ad στο fb) 4
tony81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σενσορ κάτσε καλά ρε φίλε δουλεύω αύριο δεν προλαβαίνω από Αθήνα
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση. Ούτε ξέρω πόσα λεφτά έσκασα σε sushi μια εβδομάδα εκεί.. αυτη την στιγμη εχω στερητικο συνδρομο απο σουσι κι εσυ ποσταρεις τετοια πραματα. θες να με σκοτωσεις; 4 βδομαδες εχω να φαω. 1
mikemart Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Brace yourselves The ultimate challenge will be back. Πέρυσι δεν τα κατάφερα να πάω αλλά φέτος θα ξαναγίνει (όπως ενημερώθηκα από promoted ad στο fb) Αν βρίσκομαι Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα θα το τιμήσω σίγουρα !
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 βέβαια στο OP αναφέρεις τι ήπιαμε και φάγαμε, όχι photos από net για φάτε μάτια ψάρια Με χτυπάς εκεί που πονάει άτιμε είπαμε, κάνω δίαιτα, και μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω μπορώ απλά να θαυμάζω τα γλυκίσματα σε φωτο.
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με χτυπάς εκεί που πονάει άτιμε είπαμε, κάνω δίαιτα, και μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω μπορώ απλά να θαυμάζω τα γλυκίσματα σε φωτο. ωπα για ενα λεπτο, εσυ δεν ανοιξες το θεμα και ετρωγες τοv αγλεορα καθε μερα; τι εγινε πουτανακι μας ζωσαν οι τυψεις ; 6
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις ξυπνησα μην με τρελαινετε. Νενυα τι λες???Πολύ αδύνατη δεν είσαι εσύ?
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, πολύ αδύνατη ήμουν χαχαχ κάααααποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις