Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση.

Ούτε ξέρω πόσα λεφτά έσκασα σε sushi μια εβδομάδα εκεί.. 

BlGVC0J.jpg?1

• Like 13
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι κάνει qualify αλλά θα βάλω το αξεπέραστο sushi που έφαγα στην ψαραγορά του Tokyo, έτσι να πω ότι το προσπάθησα να βάλω κάτι... Δε φωτογραφίζω φαγητά ποτέ, αυτό ήταν η εξαίρεση.

BlGVC0J.jpg?1

Top  ,υπερανω κριτικης .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και όμως στα συστατικά λέει όντως 0 cal ("συστατικά" στο βάθος της σελίδας)

http://www.musclemax.gr/ygeiines-trofes/walden-farms-dip-for-fruit-12oz-340gr-detail#.Ve7jIRGeDRY]

suraclose έχει, το ίδιο γλυκαντικό που έχουν τα protein powders. Μία έρευνα μάλιστα είχε δείξει ότι το πιο συχνό συστατικό στα protein powders δεν είναι η πρωτεΐνη αλλά η suraclose!!!

I'll let myselft out.... :(

Το μόνο πράγμα με 0 θερμίδες είναι το νερό και το ξέρεις

• Like 1
Δημοσ.

BlGVC0J.jpg?1

αυτη την στιγμη εχω στερητικο συνδρομο απο σουσι κι εσυ ποσταρεις τετοια πραματα. θες να με σκοτωσεις; 4 βδομαδες εχω να φαω.

• Like 1
Δημοσ.

Brace yourselves

The ultimate challenge will be back.

Πέρυσι δεν τα κατάφερα να πάω αλλά φέτος θα ξαναγίνει (όπως ενημερώθηκα από promoted ad στο fb)SVD1832ok.jpeg

Αν βρίσκομαι Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα θα το τιμήσω σίγουρα !

Δημοσ.

βέβαια στο OP αναφέρεις τι ήπιαμε και φάγαμε, όχι photos από net για φάτε μάτια ψάρια :P

Με χτυπάς εκεί που πονάει άτιμε :(  είπαμε, κάνω δίαιτα, και μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω μπορώ απλά να θαυμάζω τα γλυκίσματα σε φωτο.

Δημοσ.

Με χτυπάς εκεί που πονάει άτιμε :(  είπαμε, κάνω δίαιτα, και μέχρι να χάσω τα κιλά που θέλω μπορώ απλά να θαυμάζω τα γλυκίσματα σε φωτο.

ωπα για ενα λεπτο, εσυ δεν ανοιξες το θεμα και ετρωγες τοv αγλεορα καθε μερα; τι εγινε πουτανακι μας ζωσαν οι τυψεις ;  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :mrgreen:

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...