alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μάρκετινγκ Και όμως στα συστατικά λέει όντως 0 cal ("συστατικά" στο βάθος της σελίδας) http://www.musclemax.gr/ygeiines-trofes/walden-farms-dip-for-fruit-12oz-340gr-detail#.Ve7jIRGeDRY] suraclose έχει, το ίδιο γλυκαντικό που έχουν τα protein powders. Μία έρευνα μάλιστα είχε δείξει ότι το πιο συχνό συστατικό στα protein powders δεν είναι η πρωτεΐνη αλλά η suraclose!!! I'll let myselft out.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 η ζυμη ΕΙΝΑΙ η βαφλα. τα παγωτα και τα σιροπια ειναι συνοδευτικα. wow μου ανοιξες την ορεξη και μολιες τελειωσα το 3ο πιατο μακαρονια χδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γλυκαντικα απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω http://www.musclemax.gr/ygeiines-trofes καμία δουλειά σε αυτό το topic δλδ... φαίνεται νόστιμο δεν το συζητάμε αυτό -όμως- στις μέρες μας κοντά 10 ευρώ για τέσσερις μπάλες παγωτό ειναι απλά Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α ! να θες να πας να κεράσεις 3-4 φίλους σου ΠΑΓΩΤΟ(!!!) και να σου φύγει ενα πενηντάρικο !!! E πάρε "παγωτό" 3 euro τα 2lt από supermarket 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 φαίνεται νόστιμο δεν το συζητάμε αυτό -όμως- στις μέρες μας κοντά 10 ευρώ για τέσσερις μπάλες παγωτό ειναι απλά Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α ! να θες να πας να κεράσεις 3-4 φίλους σου ΠΑΓΩΤΟ(!!!) και να σου φύγει ενα πενηντάρικο !!! Μην έρθεις Κύπρο.. εμένα τζάμπα μου φαίνεται η βάφλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καμία δουλειά σε αυτό το topic δλδ... E πάρε "παγωτό" 3 euro τα 2lt από supermarket μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα ! 10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 9,5€ για βάφλα σοκολάτα + 4 μπάλες κομπλέ μου φαίνεται 3,5€ η βάφλα και από 1,5€ η κάθε μπαλα Εγώ στις διακοπές έφαγα μόνο με σοκολάτα και μπανάνα και έδωσα 8-9€ και ούτε φωτογραφία την έβγαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θα εχει πλακα να γραφετε και μια εκτιμηση των θερμιδων σε αυτα που ποσταρετε. Για βοηθεια υπαρχουν ελληνικοι θερμιδομετρητες online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα ! 10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο ! Δεν ειναι παγωτο αυτο που ετρωγες αδερφε ειναι κατι σαν παγωτο. Οταν θα φας κανονικο παγωτο που κανει αρκετα περισσοτερο απο 10 ευρω το κιλο και ανατριχιασει η σπονδυλικη σου στηλη απο την εκρηξη γευσης και ποιοτητας θα τα πουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο ! γαμάνε οι βάφλες με παγωτό ρε τρελός είσαι? Απλά είναι full meal μιλάμε για πολύ θερμίδα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φωτη δεν διαφωνώ πάντως μην νομίζεις οτι ολοι οσοι χρεώνουν το παγωτο 10 ευρω τις 4 μπαλες η και πολυ πιο ακριβά , βαζουν απο αυτό που λες το κανονικό , αυτό που σε κανει να ανατριχιάζεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι παγωτο αυτο που ετρωγες αδερφε ειναι κατι σαν παγωτο. Οταν θα φας κανονικο παγωτο που κανει αρκετα περισσοτερο απο 10 ευρω το κιλο και ανατριχιασει η σπονδυλικη σου στηλη απο την εκρηξη γευσης και ποιοτητας θα τα πουμε Μόνο Ιταλία έπαιξε τέτοιο σενάριο δυστυχώς Δεν λέω ότι Ελλάδα δεν θα βρεις καλό παγωτό αλλά όχι τόσο καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ μπλα-μπλα έπεσε βλέπω. Πάμε σε καμιά εικόνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 βέβαια στο OP αναφέρεις τι ήπιαμε και φάγαμε, όχι photos από net για φάτε μάτια ψάρια μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα ! 10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο Με κάλυψε ο Φώτης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα ! 10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο ! με το δικιο σου γιατι ειναι για τον πουτσο οι βαφλες στην ελλαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις