Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάρκετινγκ

Και όμως στα συστατικά λέει όντως 0 cal ("συστατικά" στο βάθος της σελίδας)

http://www.musclemax.gr/ygeiines-trofes/walden-farms-dip-for-fruit-12oz-340gr-detail#.Ve7jIRGeDRY]

suraclose έχει, το ίδιο γλυκαντικό που έχουν τα protein powders. Μία έρευνα μάλιστα είχε δείξει ότι το πιο συχνό συστατικό στα protein powders δεν είναι η πρωτεΐνη αλλά η suraclose!!!

I'll let myselft out.... :(

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ζυμη ΕΙΝΑΙ η βαφλα. τα παγωτα και τα σιροπια ειναι συνοδευτικα. 

22.jpg

wow μου ανοιξες την ορεξη και μολιες τελειωσα το 3ο πιατο μακαρονια χδ

• Super Moderators
Δημοσ.

καμία δουλειά σε αυτό το topic δλδ...

φαίνεται νόστιμο δεν το συζητάμε αυτό    -όμως-    στις μέρες μας κοντά 10 ευρώ για τέσσερις μπάλες παγωτό ειναι απλά

Ξ  Ε  Φ  Τ  Ι  Λ  Α !

να θες να πας να κεράσεις 3-4 φίλους σου ΠΑΓΩΤΟ(!!!) και να σου φύγει ενα πενηντάρικο !!!

E πάρε "παγωτό" 3 euro τα 2lt από supermarket :P

• Like 1
Δημοσ.

φαίνεται νόστιμο δεν το συζητάμε αυτό    -όμως-    στις μέρες μας κοντά 10 ευρώ για τέσσερις μπάλες παγωτό ειναι απλά

Ξ  Ε  Φ  Τ  Ι  Λ  Α !

να θες να πας να κεράσεις 3-4 φίλους σου ΠΑΓΩΤΟ(!!!) και να σου φύγει ενα πενηντάρικο !!!

Μην έρθεις Κύπρο.. εμένα τζάμπα μου φαίνεται η βάφλα. 

• Like 1
Δημοσ.

καμία δουλειά σε αυτό το topic δλδ...

E πάρε "παγωτό" 3 euro τα 2lt από supermarket :P

μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη  γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα !

10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο    :-D

αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο !

Δημοσ.

9,5€ για βάφλα σοκολάτα + 4 μπάλες κομπλέ μου φαίνεται

3,5€ η βάφλα και από 1,5€ η κάθε μπαλα

Εγώ στις διακοπές έφαγα μόνο με σοκολάτα και μπανάνα και έδωσα 8-9€ και ούτε φωτογραφία την έβγαλα :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα εχει πλακα να γραφετε και μια εκτιμηση των θερμιδων σε αυτα που ποσταρετε. Για βοηθεια υπαρχουν ελληνικοι θερμιδομετρητες online.

Δημοσ.

μπα , έδινα 5 ευρώ και έπαιρνα μισό κιλό (6-7 μπαλες) παρφε σοκολάτα , και οποια αλλη  γεύση ήθελα τιγκα στο τριμμένο μπισκότο απο πανω , σιρόπι σοκολάτα τρούφα κτλ σε μαγαζί πάνω στην θάλασσα !

10 ευρώ το κιλο το είχε και ήταν γεμάτος ο μάγκας κάθε μέρα , 2 κιλά βάλαμε από δαύτο μόνο    :-D

αλεξ παίζει να ειναι το μοναδικό γλυκό που δεν μ αρέσει η βάφλα , όσες φορές εχω βρεθεί για την παρέα και λέω να πάρω και γω μπας και την φάω, τελικα τρώω το παγωτό που βάζω απο πάνω μόνο !

Δεν ειναι παγωτο αυτο που ετρωγες αδερφε  ειναι κατι σαν παγωτο.

Οταν θα φας κανονικο παγωτο που  κανει  αρκετα περισσοτερο απο 10  ευρω το κιλο και ανατριχιασει η σπονδυλικη σου στηλη  απο την εκρηξη γευσης και ποιοτητας  θα τα πουμε :)

• Like 2
Δημοσ.

γαμάνε οι βάφλες με παγωτό ρε τρελός είσαι? Απλά είναι full meal μιλάμε για πολύ θερμίδα..

• Like 1
Δημοσ.

Φωτη δεν διαφωνώ

πάντως μην νομίζεις  οτι ολοι οσοι χρεώνουν το παγωτο 10 ευρω τις 4 μπαλες η και πολυ πιο ακριβά  , βαζουν απο αυτό που λες το κανονικό , αυτό   που σε κανει να   ανατριχιάζεις :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι παγωτο αυτο που ετρωγες αδερφε  ειναι κατι σαν παγωτο.

Οταν θα φας κανονικο παγωτο που  κανει  αρκετα περισσοτερο απο 10  ευρω το κιλο και ανατριχιασει η σπονδυλικη σου στηλη  απο την εκρηξη γευσης και ποιοτητας  θα τα πουμε :)

Μόνο Ιταλία έπαιξε τέτοιο σενάριο δυστυχώς :(

Δεν λέω ότι Ελλάδα δεν θα βρεις καλό παγωτό αλλά όχι τόσο καλό. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

βέβαια στο OP αναφέρεις τι ήπιαμε και φάγαμε, όχι photos από net για φάτε μάτια ψάρια :P

Με κάλυψε ο Φώτης :P

• Like 2
Δημοσ.

με το δικιο σου γιατι ειναι για τον πουτσο οι βαφλες στην ελλαδα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...