TriLoBiTe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο για τους υπόλοιπους η πρωτεύουσα κάνει κομάντο-πιτογυρα και καλαμάκια ναι- Ωχ θα πεταχτεί ο Παοκις τώρα οοοο Αυτός πλέει σε πελάγη Μπερμπάτοφ τώρα. Ό,τι και να του πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτός πλέει σε πελάγη Μπερμπάτοφ τώρα. Ό,τι και να του πεις...Λικε (γνωστό το πρόβλημα μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κοκκινοσκουφίτσος. Μάλλον παίζει πρόβλημα και με την αλλαγή εις την αγγλική. Βαννννννννννννν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά την μέρα τρώμε τουλάχιστον να μας κρατάει IMG_20150901_135249.jpg Και αυτό για βράδυ να δούμε τι λέει IMG_20150901_210652.jpg Μερακλη βλέπω και εσύ γείτονας ? Οπότε παίρνω μετά τις δέκα δεν βρίσκω γύρο, εσύ μου τον τρως ρε αλήτη ? ωραίες οι πίτες, το monster τι το θες? χτύπα κανα κορνέ να σε δει ο θεός !! το αγαπημένο μου γλυκό απο μικρός , όλοι παίρνανε πάστες και εγώ αυτό καλά σε κάτι λιγούρες μια άλλη εποχή χτύπαγα και 5 σε ενα βράδυ , εκτός αν έπαιζε κανα ταψί γλυκό σπίτι οπότε την πλήρωνε αυτό μονο αν είναι φρέσκο και με καλή γέμιση όμως, έχω φάει και μπαγιάτικο και έμεινε το δόντι μου επάνω (κουνιόταν και δάγκωσα κ έμεινε επάνω) Ωραίο το κορνε αλλά φρέσκο όπως είπες, επίσης και η γλώσσα τα σπάει E, οχι και guest…… Ρε αγορίνα από τότε που έκλεισε το οφ τοπικ σε έχασα, τελικά πήγες Μαλδίβες ? E, οχι και guest…… Ρε αγορίνα από τότε που έκλεισε το οφ τοπικ σε έχασα, τελικά πήγες Μαλδίβες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αααχ δουλεύω και ονειρεύομαι: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ κακοφτιαγμένο το σαντουιτς. Μπέρδεψες τα ποστ, δεν μπήκε κανένα σάντουιτς πρόσφατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αααχ δουλεύω και ονειρεύομαι: Αρκεί οι πατάται να είναι φρέσκιες. Αλλιώς προτιμώ τα σουβλάκια ορφανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκεί οι πατάται να είναι φρέσκιες. Αλλιώς προτιμώ τα σουβλάκια ορφανά... Πολύ δύσκολο και σπάνιο να βρεις φρέσκες πατάτες σε σουβλατζίδικο όμως...άσε που η προκάτ προσθέτει στο anti fitness κομμάτι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκεί οι πατάται να είναι φρέσκιες... ...και να τις έχει καθαρίσει φαντάρος στην αγγαρεία, βεβαίως, βεβαίως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το ρουφάτε καλά το καλαμάκι εσείς εκεί? Αμέ στο μετρό... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αμέ στο μετρό... Με πέθανες ρε κιαρατά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αμέ στο μετρό... χαχαχα σόρρυ που δεν είμαι σαλονικιός όμως ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οπότε άκυρο το επιχείρημα. Είναι αντικειμενικός παρατηρητής των 2 πλευρών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δουλεύω και ονειρεύομαι οδηγώ και σε σκέφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 κατι ελαφρυ.. πικαντικο τσικεν κλαμπ με κατι γκουρμεδιαρικες σως μεσα-εξω τεραστιο πιατο (εγω..ποιος?! εγω! δεν μπορω να το φαω ολοκληρο..) μονο 2000θερμιδες με τις σως.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις