revolver1990 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καμήλα γεμισμένη με αρνιά γεμισμένα με κοτόπουλα γεμισμένα με ψάρια Τα αμύγδαλα αν τα βάλω από πάνω χαλάνε την γεύση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δυναμική επιστροφή! EDIT: Τον χάσαμε πάλι, μάλλον ήταν guest star εμφάνιση. E, οχι και guest…… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Nάτονα πάλι, τώρα ξανά-μανά edit; Tρολάρεις κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά την μέρα τρώμε τουλάχιστον να μας κρατάει Και αυτό για βράδυ να δούμε τι λέει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ωραίες οι πίτες, το monster τι το θες? χτύπα κανα κορνέ να σε δει ο θεός !! το αγαπημένο μου γλυκό απο μικρός , όλοι παίρνανε πάστες και εγώ αυτόκαλά σε κάτι λιγούρες μια άλλη εποχή χτύπαγα και 5 σε ενα βράδυ , εκτός αν έπαιζε κανα ταψί γλυκό σπίτι οπότε την πλήρωνε αυτόμονο αν είναι φρέσκο και με καλή γέμιση όμως, έχω φάει και μπαγιάτικο και έμεινε το δόντι μου επάνω (κουνιόταν και δάγκωσα κ έμεινε επάνω) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μμμ εδώ και καιρό εδώ και πολύ καιρό δεν το χω με τα γλυκά. Ναι αν με πιάσει θα φάω μια σοκολάτα μπορεί 2. Πριν 2 μήνες τουλάχιστον εφαγα πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ αποφεύγω να τρώω γλυκά (1-2 φορές το μήνα ) γιατι αν φάω θα φάω ποσότητα όχι μαλακίες , πχ μπορεί να φάω 5-6 μεγάλα κομμάτια γλυκό εκεί που οι υπόλοιποι τρώνε 1 μικρότερο και να θέλω κ άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Την τσάκισα ! 5 κομμάτια χθες για βραδινό και ενα σήμερα για πρωινό 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Blue Heaven που με έστειλε αδιάβαστο στην Τήνο (χτύπησα στα καπάκια έναν ελληνικό σκέτο να συνέλθω ) Και το χθεσινό απογευματινό μου (καιμάκι - μιράντα - βρώμη και γάλα): 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να κάνω άλλα λικε?? Wuuuut?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 τα ξόδεψες ολα , είσαι κουβαρντάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να κάνω άλλα λικε?? Wuuuut?? Με μέτρο τα like δεν είναι λεφτά που δεν τελειώνουν ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως ! σαν τον κινγκ τον τσιγκουνη που δεν παταει λαικ στην μπουγατσαρα κ στις παγωταρες χχαχχαχαχααχχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Βαριεμαι να διαβάσω και λιώνω εδώ μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως ! σαν τον κινγκ τον τσιγκουνη που δεν παταει λαικ στην μπουγατσαρα κ στις παγωταρες χχαχχαχαχααχχα Ρε συ με τον πόνο μου παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις