aneurysm Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Επαναφορα της ταξης 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ^Τα λουκάνικα ποτέ δεν τα χώνεψα ιδιαίτερα πάντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλά έκανες, μεγάλη νηστεία ο 15Αύγουστος... ασε ειμαι σε ενα φιλικο σπιτι και εχω μπουκωσει απο το φαι, ξεχασα να πω για το αρνι στην γαστρα με πατατουλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ασε ειμαι σε ενα φιλικο σπιτι και εχω μπουκωσει απο το φαι, ξεχασα να πω για το αρνι στην γαστρα με πατατουλες Διακοπούλες; Γι'αυτό ψιλοχάθηκες ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 χθες βράδυ αν και είχε κ άλλα που δεν φαίνονται απλά δεν τα έβγαλα κάτω απ τις πατάτες έχει κ φέτα φυσικά και μετά 5 κομμάτια γλυκό :3 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Διακοπούλες; Γι'αυτό ψιλοχάθηκες ε; Ναι είμαι στον κολητο μου ευτυχώς που υπάρχει και κάνουμε κανένα μπάνιο . Μπα δεν είναι μόνο αυτό μωρέ έχει χάλια σύνδεση (wind) και οπότε μπαίνω τσαντιζομαι οπότε μπαίνω που και που. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είμαι στο όριο του anti-fitness αλλά οκ. Μετά από 20 ώρες fasting. Από αριστερά προς τα δεξιά Double espresso starbucks,κάτι ιταλικά μπισκότα τύπου digestive,coco milkshake,σοκολατούχο γάλα choco cool και τέλος 340 γρ γιαούρτι με φραουλίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το μονο γιαουρτι που επιτρέπεται στο αντιφιτνες ειναι αυτό που εχει γίνει τζατζίκι και συνοδευει σουβλάκια. Ακους εκει, 2% γιαουρτάκι με φραουλιτσες στο αντιφιτνες! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μιας που πλέον δεν σαβουριάζω :'( θα επιστρέφω στο thread μου για οφθαλμόλουτρο και για να ποστάρω ό,τι λιγουρεύομαι: Κάτσε ρε φιλενάδα, άνοιξες ολόκληρο anti-fitness thread για να μας πεις μετά από 85 σελίδες ότι πλέον είσαι του fitness; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ε ναι σας επιασε κοροιδα να γινετε σαπιοι για να γυρισει στο φιτνες,γυναικες τι περιμενεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Fitness girl δεν θα γίνω ποτέ ρε εκεί μέσα είναι όλοι/ες τούμπανα! Και τρώνε και κουάκερ και πρασινάδες και δημητριακά κλπ. Απαπαπαπα. Anti-fitness πάντα θ'αγαπώ. Απλά τώρα πια με μέτρο γιατί το παράκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το μονο γιαουρτι που επιτρέπεται στο αντιφιτνες ειναι αυτό που εχει γίνει τζατζίκι και συνοδευει σουβλάκια. Ακους εκει, 2% γιαουρτάκι με φραουλιτσες στο αντιφιτνες! Έλεγα δεν θα το δει κανείς.Αλλά που..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Fitness girl δεν θα γίνω ποτέ ρε εκεί μέσα είναι όλοι/ες τούμπανα! Και τρώνε και κουάκερ και πρασινάδες και δημητριακά κλπ. Απαπαπαπα. Anti-fitness πάντα θ'αγαπώ. Απλά τώρα πια με μέτρο γιατί το παράκανα. Ετσι νομιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις