nickarmy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 axxx 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μιας που πλέον δεν σαβουριάζω :'( θα επιστρέφω στο thread μου για οφθαλμόλουτρο και για να ποστάρω ό,τι λιγουρεύομαι: Π.χ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ^^ Έλα τώρα μεταξύ μας αύριο δεν θα σαβουριάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 @#$!$@#!$#@$@#! damn you!!! [ζεεεν ψυχραιμία θα συγκρατηθώ. Ούτε γιορτές έχω να πάω για να μπω σε πειρασμούς.] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μιας που πλέον δεν σαβουριάζω :'( θα επιστρέφω στο thread μου για οφθαλμόλουτρο και για να ποστάρω ό,τι λιγουρεύομαι: Π.χ. + παγωτό καϊμάκι = <3 οι χυμένοι κεφτέδες στο τελος , τι είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γιαουρτλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Mετά από ένα χρόνο είπα να καταναλώσω και γω την ινσουλίνη γλυκόζη μου, αν και τώρα που μπαίνω στο mass up θα χει συχνά pizza και burger, οπότε stay tuned αθηνέζε Γιαουρτλου μαλιστα. Δεν εχει τύχει να δοκιμάσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλά ρε αδωνις, ζεις πανω από το αυλάκι και δεν εχεις φαει γιαουρτλου κεμπαπ; eleow! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 @#$!$@#!$#@$@#! damn you!!! [ζεεεν ψυχραιμία θα συγκρατηθώ. Ούτε γιορτές έχω να πάω για να μπω σε πειρασμούς.] Το Καλοκαιράκι φεύγει σιγά σιγά και λίγο σαβουριασμα επιβάλλεται δεν θα το πούμε σε κανένα μην σε ανησυχεί αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φιλετάκια, medium - well done, μαριναρισμένα με sos ντιζόν, μπαλσάμικο, σογια sos και καπνιστή παπρικα από βραδύς. Διπλα πατάτα, βραστή και στη συνεχεια ψημένη στο γκριλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ^^Στο όριο είσαι.Τι βραστές πατάτες ρε.Τηγανιτές τίγκα στη λαδάρα(όχι ελαιόλαδο,ηλιέλαιο). Θα ποστάρω και εγώ σπιτικά αργότερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Φιλετάκια, medium - well done, μαριναρισμένα με sos ντιζόν, μπαλσάμικο, σογια sos και καπνιστή παπρικα από βραδύς. Διπλα πατάτα, βραστή και στη συνεχεια ψημένη στο γκριλ. IMG_20150814_140549133.jpg Δείγμα; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Καλά ρε αδωνις, ζεις πανω από το αυλάκι και δεν εχεις φαει γιαουρτλου κεμπαπ; eleow! δε με συγκινεί το κεμπάπ , μια φορά έφαγα στην Αθήνα στο Μοναστηράκι σε πίτα και ήταν έμεσμα , απο τοτε δε θέλω ούτε να το μυρίσω . Άσχετο , αλλά περιμένω να χειμωνιάσει για τα καλά να επιδωθω στο κοντοσούβλ-ing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μεγαλο πιατο. Ηταν 250gr+ ^^Στο όριο είσαι.Τι βραστές πατάτες ρε.Τηγανιτές τίγκα στη λαδάρα(όχι ελαιόλαδο,ηλιέλαιο). Θα ποστάρω και εγώ σπιτικά αργότερα. Δεν μου αρεσουν οι σπιτικες τηγανιτες, αλλα ειχε βρασει η μαδερ γιατι νηστευει και τσιμπησα μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δείγμα; Μόλις το σκεφτόμουν. Αν ο σκοπός είναι να χορτάσω με κάτι τέτοιο - το οποίο, παρεμπιπτόντως, φαίνεται νοστιμότατο - χρειάζονται γύρω στις ...120 μερίδες (ο Μανιτού να τις κάνει μερίδες, αλλά τέλος πάντων...), εκ των οποίων οι μισές θα καταναλωθούν με ...εισπνοή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις