benign Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ουστ ρεμάλια Επιτελους μια καταδικη του ελεεινου αυτου νηματος-προτροπη προς την παχυσαρκια! Ετσι θα γινετε : 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ποσο χαιρομαι που υπαρχει αυτο το θρεντ!!! πραγματικα κλαιω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και εγω τους μισω αφανταστα !!! Μην τα ακούς αυτά ρε συ, κατά 95% δεν ισχύουν! Εγώ το ""τρώω και δεν παχαίνω" το βάζω στην ίδια κατηγορία με το "πίνω και δε μεθάω", "πήρα πτυχίο χωρίς να διαβάσω" και άλλα τέτοια...πολλές φορές τ'ακούω δηλαδή αλλά λίγες τα πιστεύω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Θα σας θάψω όλους σαβούρηδες.Θα φύγετε από χοληστερίνες,εμφράγματα etc Εντάξει όλοι τρώμε μαλακιούλες που και που.Αυτή την περίοδο σκεπαστή 1 φορά τις 2 βδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καμιά 10αρια κανελονια για απόψε και 1,5λ μπύρα, την βγαλαμε κ σήμερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τις κόκκινες αφίσες "Να καταργηθούν τα εστιατόρια" τις έχετε δει παντού στην Αθήνα αυτές τις μέρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μην τα ακούς αυτά ρε συ, κατά 95% δεν ισχύουν! Εγώ το ""τρώω και δεν παχαίνω" το βάζω στην ίδια κατηγορία με το "πίνω και δε μεθάω", "πήρα πτυχίο χωρίς να διαβάσω" και άλλα τέτοια...πολλές φορές τ'ακούω δηλαδή αλλά λίγες τα πιστεύω... Yπαρχουν όμως και τετοιοι Εχω ενα ξαδερφακι που το μαλακισμενο τρωει τα κερατα του και ειναι στεκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Yπαρχουν όμως και τετοιοι Εχω ενα ξαδερφακι που το μαλακισμενο τρωει τα κερατα του και ειναι στεκα Υπάρχουν, γι'αυτό έβαλα 95% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οχι τι παιζει? Τις κόκκινες αφίσες "Να καταργηθούν τα εστιατόρια" τις έχετε δει παντού στην Αθήνα αυτές τις μέρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μεσημεριανό: Παπουτσάκια Βραδινό: Πράσινο μήλο σε φέτες, με κανέλα και λίγο μέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μην τα ακούς αυτά ρε συ, κατά 95% δεν ισχύουν! Εγώ το ""τρώω και δεν παχαίνω" το βάζω στην ίδια κατηγορία με το "πίνω και δε μεθάω", "πήρα πτυχίο χωρίς να διαβάσω" και άλλα τέτοια...πολλές φορές τ'ακούω δηλαδή αλλά λίγες τα πιστεύω... Υπαρχουν και τυποι που σαβουριαζουν και μετα τα καινε στη γυμναστικη. Παλι δεν ειναι οτι καλυτερο (πολυ καλυτερο απο το να μην τα καις βεβαια) αλλα εμφανισιακα μπορει να διατηρηθουν ετσι μια χαρα. Επισης ειναι και θεμα ηλικιας. Αλλιως τα καις στα 20 αλλιως στα 30+ Αν εκανα ακομα τη διατροφη που εκανα ως φοιτητης δεν θα διεφερα πολυ απο τη φωτογραφια στο ποστ του benign πιο πανω. Σε μονιμη βαση πηγαιναμε με συμφοιτητες στα Pizza hut οταν ειχε μπουφε και καναμε διαγωνισμο ποιος θα φαει περισσοτερο. Συνηθως παρεδιδα απο τους πρωτους τα οπλα αφου ειχα κατεβασει καπου μεταξυ 15-17 κομματια. Στανταρ το μαγαζι εχανε απο εμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 πρασινο μηλο στο antifitness? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ναι αλλά το μεσημέρι τσίμπησα 1000 θερμίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 "ναι αλλά το βράδυ τα φρούτα δεν κάνει γιατί σάκχαρα και..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 πρασινο μηλο στο antifitness? Κρυφοί του fitness είναι.Κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις