theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μονάδα; Το 11 στην Αλεξανδρούπολη ήμουν και εγώ 😛 Μόνο κοκοράκι και γυροποίητο για βρωμιές 😛 Κοκοράκι και γυροποίητο? Δεν τα θυμάμαι αυτά τα μαγαζιά.. Spoiler Ήμουν στο στρατόπεδο Ζήση, στο 12ΤΥΠ από Ιούνιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, theoritikos είπε Κοκοράκι και γυροποίητο? Δεν τα θυμάμαι αυτά τα μαγαζιά.. Απόκρυψη περιεχομένων Ήμουν στο στρατόπεδο Ζήση, στο 12ΤΥΠ από Ιούνιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου Μάλλον δεν πήγαινες προς τα εκεί, άσε που μετά εγώ έτυχε και έμενα 2.5 χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και τα έχω πιο φρέσκα 😛 Το γυροποίητο ίσως να λεγόταν αλλιώς τότε, not sure. Spoiler Δεν πρόλαβες την έκρηξη στου ζήση εσύ, ακριβώς 5 μέρες πριν πάρω άδεια έγινε... Εγώ ήμουν στο Ιωάννου 174 ΜΕΑ/ΑΠ (ΠΒ). Μάρτιο-Νοέμβριο. In other news Μισοφαγωμένο παγωτάκι 😛 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, *nenya* είπε Χαχαχ δεν παθαμε τπτ ρε παιδιααα! (Δεν ξερω γιατι τοσο μισος για την ρομα προφανως δεν συγκρίνεται με πιτσα εστιατοριου, οκ ξερουμε οτι τρωμε 'βρωμικο' αλλα και παλι..) Πιτσα Παπαγαλος. Αν στελνει σε σας (παιζει), δοκιμαστε, απλα κορυφη! Για τη Ρομα δεν εχω αποψη, δε θυμαμαι να εχω φαει, απο αυτες ειμαι fan της Fan. See what I did here? 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ετοιμάζομαι για το πρώτο hands on 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 πες εντυπωσεις. το χω πετυχει στους συρμούς του μετρο που το διαφημιζουν και φαινεται πολυ δυνατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, redykt είπε πες εντυπωσεις. το χω πετυχει στους συρμούς του μετρο που το διαφημιζουν και φαινεται πολυ δυνατο. Αρκετά καλό θά τού έβαζα ένα 8 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο σετακι που τυχαινει να πηγαινει στα ιδια μερη Νενια και Mclein πρεπει να μπαναριστει απο το τοπικ ειναι πολυ προκλητικοι . Εφαγα γλυκο μετα απο πολυ καιρο μουδιασε το κεφαλι μου στην πρωτη δαγκωνια ... Δεν τις εχω τραβηξει εγω τις φωτο προφανως ! Μικρη ειναι θα μαθει . Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Ισχύει αυτό,ποτέ από πάνω φωτογραφίες. Σήμερα θα φτιάξω και εγώ γλυκό....ώρα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, Highlander είπε I am back.... (Σας έλειψα ; ) Μια σχεδον αποτυχημένη 1η προσπάθεια για Sous Vide. Κάτι άθλιες γαρίδες που φάγαμε στον Τάκη στο Λιμένι. Χάλασε κι αυτός. Κρίμα. Όποιος πάει καλαμάτα να περάσει οπωσδήποτε από ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ να δοκιμάσει παστό, σφέλα και ένα σωρό άλλα απίστευτα καλούδια. α και Αθανασίου για καφεδάκι και γλυκά. Βράδυ Σαββάτου με παϊδάκια στο τηγάνι με ginger . Λατρεύω το Πάσχα μόνο για το φαγητό. Φυσικά επειδή έχουμε τα μέσα, έχουμε και βαρελίσια μπύρα. Μια δοκιμή για παστράμι. Από γεύση τα έσπασε. Μεζεδάκια Κυριακή πρωί, συντροφιά με ούζο. Μια αποτυχημένη δοκιμή με ψάρια. Από γεύση πήγαμε καλά. Αλλά μέχρι εκεί. Διάφορες δοκιμές Sous Vide. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Ναυτ οικο - Ρίο. Εφόσον δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι από τα καλύτερα. Κρίμα όμως γιατί είμαι σίγουρος πως μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη. Κάτι συνοδευτικά με το κυρίως. Μεζεδάκια για το ούζο. Κυριακή πρωί, super πρωινό. Ο καλύτερος σιδηρόδρομος που έχω φάει ποτέ. Πρώτα Sous Vide και μετά σχάρα για ελάχιστα λεπτά. Βελτίωσα την τεχνική του ψωμιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε ένα βράδυ οι καλεσμένοι να φάνε 2 1/2 καρβέλια. Μας τελειώσε το bacon και έφτιαξα πάλι. Δεν λέγεται τυχαία η μπριζόλα του χασάπη. Διάφραγμα καλοί μου άνθρωποι, ένα απίστευτο κομμάτι. Ίσως το έψησα λίγο παραπάνω, αλλά.... Το νέο μου απόκτημα. Lodge Γάστρα. Περιτό να πω πως η μαγειρική πάει σε άλλο επίπεδο. Hot & Krispy πάλι. Sicilian Chicken Ψαθόπυργος. Δεν ονομάζω το μαγαζί, αν και φάγαμε καλά, αρνήθηκαν να μας εκδόσουν τιμολόγιο. απιστευτος! Πολυ εμφανισιμα και λαχταριστα ολα. Μπράβο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Λοιπόν την προσοχή σας λίγο! Eπειδή έχουμε θεματάκι τεχνικό με τα τεράστια topics (καλή ώρα), θα πρέπει να τα "σπάσουμε" και να ανοίξουμε νέα. Θα βρείτε το νέο στην αρχική σελίδα του Μπλα Μπλα. Thnx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις