*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χτεσινη διατροφη γιατι φτιάχνουμε κορμι παραλιας: Roma Pizza & cocktail 'Star Sour' @ Baba au Rum Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από *nenya* 12
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, *nenya* είπε Χτεσινη διατροφη γιατι φτιάχνουμε κορμι παραλιας: Roma Pizza & cocktail 'Star Sour' @ Baba au Rum Πώς την μπορείς τη Roma, πριν 4 χρόνια πήρα μετά από αρκετά χρόνια, η χειρότερη πίτσα που έχω φάει με διαφορά. Τότε είχα ακόμα καταλόγους, ε της Roma τους πέταξα την ίδια στιγμή για να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος... 2
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Εχουμε πει, οταν πεινας κ βιαζεσαι να φας παιρνεις απο το efood απο οπου ειναι πιο κοντα για να ερθει μπαμ μπαμ!
tommybertsen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Όταν βιάζεσαι και πεινάς, τρως 1-2 τοστ ή φτιάχνεις μία ομελέτα ή πατάτες τηγανιτές (βάλε και μαγιονέζα για το αντιφιτ), για να έρθεις λίγο στα ίσια σου, δεν παίρνεις από την roma pizza 😛 1 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Εχουμε πει, οταν πεινας κ βιαζεσαι να φας παιρνεις απο το efood απο οπου ειναι πιο κοντα για να ερθει μπαμ μπαμ! Δεν ισχύει πάντα αυτο...δυστυχώς... Έχω πάρει από άτομο που είναι 3-4 στενά μακριά και έκανε 30 λεπτά. Θα μου πεις γιατί δεν πήγες ρε να τα πάρεις εσυ; Αλλά λέω μέχρι να ντυθώ και να πάω θα τα έχει φέρει...αλλά έκανα μοιραίο λάθος. 😛 1
tommybertsen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαχαχα! Το έχω πάθει. Πήρα από σουβλατζίδικο που είναι 3 λεπτά από το σπίτι , και έκανε 30 λεπτά περίπου. Θα έκανα πολύ πιο γρήγορα αν το επισκεπτόμουν 😛 Χτες είχα κρέπες-κανελόνια (κρεπαλόνια τα λέω 😛 ), αλλά λίγο η πείνα και η παρέα που είχαμε, ξέχασα τις φώτο. Απαράδεκτος ! 🙂 Τουλάχιστον η Νένυ τα φωτογράφησε 😛 Το γλυκάκι υπάρχει στην κατάψυξη πάντως (παγωτάκι εκμέκ κανταΐφι). Αν και έχει καταναλωθεί λίγο, είναι φωτογραφίσιμο Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από tommybertsen
j0hnn1e Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 5 hours ago, *nenya* said: Χτεσινη διατροφη γιατι φτιάχνουμε κορμι παραλιας: Roma Pizza & cocktail 'Star Sour' @ Baba au Rum 2/2 Γαστρεντερίτιδα. Μιλάμε για 7-10 χρόνια πριν, απο τότε ξέχασα οτι υπάρχει αυτή η πίτσα. Τώρα εαν έτυχε ή πέτυχε, δεν ξέρω..
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Χαχαχ δεν παθαμε τπτ ρε παιδιααα! (Δεν ξερω γιατι τοσο μισος για την ρομα προφανως δεν συγκρίνεται με πιτσα εστιατοριου, οκ ξερουμε οτι τρωμε 'βρωμικο' αλλα και παλι..)
mclein Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 το καλτσονε της ρωμης παντως ειναι θεϊκο ! αν καποιου τα αρεσει κ το ελαφρως πικαντικο στη σαλτσα, να το δοκιμασει φωτογραφιες δυστυχως δενννννν....
Speculoos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε το καλτσονε της ρωμης παντως ειναι θεϊκο ! αν καποιου τα αρεσει κ το ελαφρως πικαντικο στη σαλτσα, να το δοκιμασει φωτογραφιες δυστυχως δενννννν.... Τι μου θυμισες! Ακομα θυμαμαι οτι ρομα επαιρνα μονο κ μονο για το καλτσονε. Ηταν κ το ζυμαρακι λιγο πιο διαφορετικό από τις άλλες πίτσες, πιο μαλακό, πιο λιγδιασμένο και με μπόλικη σάλτσα. Βέβαια όλα αυτά κάπου μεταξύ 1999-2002 οπότε λογικό η νοσταλγία να τη νοστιμίζει περισσότερο. 3
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Τελευταία φορά που έφαγα Ρόμα Πίτσα ήταν το 11 στην Αλεξανδρούπολη, όσο ήμουν στρατό. Είχα φάει μια-δυο φορές, μέχρι που μου είπαν για μια άλλη πιτσαρία με καλύτερο ratio τιμή/ποιότητα. Θυμάμαι πως η πίτσα που είχα πάρει ήταν αρκετά λαδερή ,επίπεδου 'βρώμικου' , αλλά η τιμή άγγιζε γκουρμέ καταστάσεις...
FCastor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Και εγώ αυτό θυμάμαι από τις δύο φορές που έχω φάει Roma, μία στα Ιωάννινα και μία στην Αθήνα. Πολύ ακριβή για αυτό που είναι και με περισσότερο λάδι παρά πίτσα στο κουτί.
Highlander Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 I am back.... (Σας έλειψα ; ) Μια σχεδον αποτυχημένη 1η προσπάθεια για Sous Vide. Κάτι άθλιες γαρίδες που φάγαμε στον Τάκη στο Λιμένι. Χάλασε κι αυτός. Κρίμα. Όποιος πάει καλαμάτα να περάσει οπωσδήποτε από ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ να δοκιμάσει παστό, σφέλα και ένα σωρό άλλα απίστευτα καλούδια. α και Αθανασίου για καφεδάκι και γλυκά. Βράδυ Σαββάτου με παϊδάκια στο τηγάνι με ginger . Λατρεύω το Πάσχα μόνο για το φαγητό. Φυσικά επειδή έχουμε τα μέσα, έχουμε και βαρελίσια μπύρα. Μια δοκιμή για παστράμι. Από γεύση τα έσπασε. Μεζεδάκια Κυριακή πρωί, συντροφιά με ούζο. Μια αποτυχημένη δοκιμή με ψάρια. Από γεύση πήγαμε καλά. Αλλά μέχρι εκεί. Διάφορες δοκιμές Sous Vide. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Ναυτ οικο - Ρίο. Εφόσον δεν υπάρχει ανταγωνισμός είναι από τα καλύτερα. Κρίμα όμως γιατί είμαι σίγουρος πως μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη. Κάτι συνοδευτικά με το κυρίως. Μεζεδάκια για το ούζο. Κυριακή πρωί, super πρωινό. Ο καλύτερος σιδηρόδρομος που έχω φάει ποτέ. Πρώτα Sous Vide και μετά σχάρα για ελάχιστα λεπτά. Βελτίωσα την τεχνική του ψωμιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε ένα βράδυ οι καλεσμένοι να φάνε 2 1/2 καρβέλια. Μας τελειώσε το bacon και έφτιαξα πάλι. Δεν λέγεται τυχαία η μπριζόλα του χασάπη. Διάφραγμα καλοί μου άνθρωποι, ένα απίστευτο κομμάτι. Ίσως το έψησα λίγο παραπάνω, αλλά.... Το νέο μου απόκτημα. Lodge Γάστρα. Περιτό να πω πως η μαγειρική πάει σε άλλο επίπεδο. Hot & Krispy πάλι. Sicilian Chicken Ψαθόπυργος. Δεν ονομάζω το μαγαζί, αν και φάγαμε καλά, αρνήθηκαν να μας εκδόσουν τιμολόγιο. 26 2
tommybertsen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 40 λεπτά πριν, theoritikos είπε το 11 στην Αλεξανδρούπολη, όσο ήμουν στρατό Spoiler Μονάδα; Το 11 στην Αλεξανδρούπολη ήμουν και εγώ 😛 40 λεπτά πριν, theoritikos είπε Θυμάμαι πως η πίτσα που είχα πάρει ήταν αρκετά λαδερή ,επίπεδου 'βρώμικου' , αλλά η τιμή άγγιζε γκουρμέ καταστάσεις... Μόνο κοκοράκι και γυροποίητο για βρωμιές 😛
agrio.imeros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, Highlander είπε Δεν λέγεται τυχαία η μπριζόλα του χασάπη. Διάφραγμα καλοί μου άνθρωποι, ένα απίστευτο κομμάτι. Ίσως το έψησα λίγο παραπάνω, αλλά.... Θα πνιγώ με τα σάλια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις