tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Γέρασα και ότι ζαμπόν και αν φάω, γκρινιάζω Για να φανταστείς, αν η γαλοπούλα δεν είναι καπνιστή creta farm με ελαιόλαδο (ή φουαντρέ), απλά...δεν. Μου μυρίζουν "κάπως". Περίεργος κωλόγερος παιδί μου Anyway, I missed a photo yesterday, σκεπαστές με γύρο από την εδέμ. Πεινούσα και έφαγα και τις φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 24/4/2018 στις 9:22 ΠΜ, evabb είπε ε τα θελει ο κωλος σου ρυζογκοφρετα με σοκολατα γαλακτος ετσι για το αντιφιτνες Μου εδωσε η κοπελα μου ρυζογκοφρετες με πιτσα,τις εφαγα γτ πεινουσα. Στις 24/4/2018 στις 9:22 ΠΜ, evabb είπε ρυζογκοφρετα με σοκολατα γαλακτος ετσι για το αντιφιτνες Μου εδωσε η κοπελα μου ρυζογκοφρετες με πιτσα,τις εφαγα γτ πεινουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) TGI Fridays Γλυφάδας Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Arwindan 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Κυριακάτικη δημιουργία, χοιρινό στον φούρνο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Οκ δεν είναι και το καλύτερο που έχω φάει αλλά για ετοιματζιδικο από σούπερ μάρκετ που το κάνεις εσύ σε 15 λεπτά καλό είναι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Τρια έφαγα αλλά μπορούσα άνετα και τους 2 ορόφους. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Πρωτος για σημερα συντροφοι και συντροφισες, πρωτομαγιά! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Κι εμείς κοψιδια στη σχαρα στο πατρικο...αλλα φωτο δεεεν προλαβαααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, *nenya* είπε ...αλλα φωτο δεεεν προλαβαααα! Oταν λέγονται αυτά τα πράματα από τη δημιουργό του θρεντ τρεις λέξεις μου 'ρχονται στο μυαλό ΒΑΝ ΗΕR ΝΑΟ! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από TriLoBiTe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) XD περιμενε, θα κανω κανα φωτορεπορταζ γιατι τις τελευταίες μερες επεσε πολυ φαι. Χαλανδρι, στον 'Μυστικο Κηπο': Σκορδατες πατατες με φλουδα, μακαρουνες με μοσχαρακι κοκκινηστο πεντανοστιμο, μπιφτεκια με καποια σαλτσα που δεν θυμαμαι (ας πει ο mclein λεπτομερειες), ντακος. Στην Πειραϊκή, στο 'Γεια Μας': Πατατες με μπεικον κ τυρι, ποικιλια κρεατικων, χοιρινες μπουκιτσες με σαλτσα τυριων, φετα με μελι. Και το κλασσικο μωσαικο σοκομπισκοτο για επιδορπιο: Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από *nenya* 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raptorx Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Για σήμερα λοιπόν το βράδυ μπιφτέκια και πατάτες με σάλτσα από τυρί ροκφόρ.Επικό 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το 4ημερο ημουν Γιαννενα φυσικα εκει δεν μπορουσα να τηρησω την διατροφη που κανω οποτε αμαρτησα . Τα μοσχαρισια μαγουλα ηταν επος 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω σε αυτο το νημα, μπορει να μη σας γεμησει το ματι αλλα 977 θερμιδες/100γρ νομιζω οτι ειναι decent ! Lonzino straight from the underground Italy Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Thulogur 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καιιιι έχουμε τον ίδιο πάγκο κοπής! [3 τεμάχια σετάκι]. Αυτό το αλλάντικό τί φάση; Σαν προσούτο η γεύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Καιιιι έχουμε τον ίδιο πάγκο κοπής! [3 τεμάχια σετάκι]. Αυτό το αλλάντικό τί φάση; Σαν προσούτο η γεύση; Λιγο ποιο πικάντικο απο προσουτο, ιδια σχεδον υφη. αρκετά αλμυρό (το εφαγα βραδιάτικα τρομαρα μου). Το εφαγα σκετο με λιγο ψωμι, αλλα μπορεις να το βαλεις και σε σαλατα, σαντουϊτς(για συνοδεια), κλπ PS: για πιτσα, δεν το συζητω, προβλέπεται !! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Thulogur 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις