Anorymous Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ανεφοδιασμός 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Τελευταίο κομμάτι κοντινό πλάνο... 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Day 2 και φυγαμε Πρωτεινη Μclein αυτο με το αυγο το εχω φαει στο pasta bar και ειναι αριστο . Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Fotis13 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μclein αυτο με το αυγο το εχω φαει στο pasta bar και ειναι αριστο . το ριμπ άι ηταν μαλακια ομως...λες κ ετρωγα μια μοσχαρισια μετρια ψημενη κ λογω σοδας πολυ μαλακη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 11 hours ago, mclein said: το ριμπ άι ηταν μαλακια ομως...λες κ ετρωγα μια μοσχαρισια μετρια ψημενη κ λογω σοδας πολυ μαλακη ! Well done και σόλα ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Γενικως ειμαι θυμα του οποιουδηποτε "καινουριου" αλμυρου σνακ. Δεν τα τσακιζω αβερτα, αλλα σιγουρα θα το παρω αν το πετυχω μπροστα μου. Καποιες φορες ηταν αποτυχια (βλ. κατι Pringles με γευση παϊδάκια τα οποια ηταν τοσο τραγικα που δεν τρωγονταν), αλλες φορες με επιτυχια. Πετυχα τα συγκεκριμενα λοιπον, τα οποια εχουν εντελως κουλη γευση. Η γευση της Guinness ειναι εκει, ξεκαθαρα εκει, δεν την μπερδευεις με κατι αλλο, αλλα η πλακα ειναι πως αυτο λειτουργει παρολο που ειναι σε πατατακι. Στην αρχη λοιπον ειναι καλα, αλλα μετα οσο τρως σε λιγωνουν. Στα μειον τους οτι μαυριζουν τα δαχτυλα. Στα συν τους, well... guinness. Τα εφαγα με ανεση? Ναι. Θα ξαναπαιρνα? Μπαααα. Τα κρακερς με κινοα θα φαγωθουν σε αλλη φαση. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Φρεσκα φρέσκα: μακαρονια φουρνου με κρεμα γαλακτος + ζαμπον + γκουντα 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Φαρφάλες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Just now, ThReSh said: Φαρφάλες... Αλλα μου εχει κολλησει να τα λεω φιογκακια XD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Αλλα μου εχει κολλησει να τα λεω φιογκακια XD Κ εγώ φιόγκους τα ξέρω Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από mylo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, *nenya* said: Φρεσκα φρέσκα: μακαρονια φουρνου με κρεμα γαλακτος + ζαμπον + γκουντα Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ενώ υπάρχει το μπέικον γιατί ο κόσμος χρησιμοποιεί αλλά αλλαντικά Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από j0hnn1e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το bacon είναι must! Επίσης λιωμένο τυρί..μμμμμμμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 minutes ago, j0hnn1e said: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ενώ υπάρχει το μπέικον γιατί ο κόσμος χρησιμοποιεί αλλά αλλαντικά Γιατι οταν πεινας βαζεις ο,τι βρεις εκείνη την στιγμη στο ψυγειο σου! It goes without saying, θα εβαζα bacon αν ειχα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Γιατι οταν πεινας βαζεις ο,τι βρεις εκείνη την στιγμη στο ψυγειο σου! It goes without saying, θα εβαζα bacon αν ειχα. Όσο και να πεινάω, προτιμώ να μην βάλω ζαμπόν αν δεν έχω κάτι άλλο Βασικά δεν πρόκειται να έχω ζαμπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 μα γιατί τόσο μίσος για το ζαμπονάκι;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις