Silverage Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, eidikos33 είπε Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το τζιντζερ που βαζουν στα μαγαζια για σουσι? μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω που να το βρω, εννοω αυτο που ειναι σαν τουρσι Νομίζω έχω δει σε σουπερμάρκετ Σκλαβενιτης, εκεί που έχει τα ασιατικά τέτοιο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Παγωτό chicago στο καφέ Μινέρβα στο Βόλο. Έχω μπει στη γράμμωση για το καλοκαίρι! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 49 λεπτά πριν, mclein είπε Πολύ ωμό το τσι τσι ρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 14 hours ago, pouakaltsa said: Ζηλεύω! Από που τα πήρες και πόσο κόστισαν; 19 "E" μέσα σε ένα σακουλάκι... Δεν έχουν καμία σχέση με noodles αυτά... Σιτάλευρο, Φοινικέλαιο (Περιέχει Αντιοξειδωτικό Ε319), Άμυλο Ταπιόκας, Σούπα [Ενισχυτικά Γεύσης Ε621, Ε627, Ε631, Σάλτσα Σόγιας Σκόνη (Κύαμοι Σόγιας, Σιρόπι Γλυκόζης, Μαλτοδεξτρίνη, Χρωστική Ε150c, Mέσο Οξίνισης E330), Άρωμα, Ρυθμιστής Οξύτητας Ε331, Εκχύλισμα Μαγιάς], Αλάτι, Ρυθμιστές Oξύτητας [E452i, E500i, E501i], Πυκνωτικά (E466 & E412) Καρύκευμα: Ζάχαρη, Φοινικέλαιο (Περιέχει Αντιοξειδωτικό Ε320), Αλάτι, Λαχανικά (Σκόρδο, Κρεμμύδι, Φύλλα Κρεμμυδιού), Μπαχαρικά (Τσίλι, Γκαλάνγκαλ), Ενισχυτικά γέυσης (Ε621, E627 & E631), Mέσα Οξίνισης (Ε296 & E330), Σάλτσα Σόγιας σε Σκόνη (Περιέχει Κύαμους Σόγιας, Σιτάρι, Σιρόπι Γλυκόζης, Χρωστική Ε150c), Mαλτοδεξτρίνη, Mυρωδικά (Λεμονόχορτο, Φύλλο Περγαμόντου), Άμυλο Aραβοσίτου, Γαρίδα 0,1%, Σάλτσα Ψαριού (Aντσούγια), Aντισυσσωματικό Ε551, Χρωστική Ε160c, Άρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε Πες όμως και μια κουβέντα Πού; Πότε; Πόσο; Γιατί; Τί; Ειδικά εκείνο το ροζουλί πιάτο (με το αίμα του) τί ήταν; Καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, mylo είπε Πολύ ωμό το τσι τσι ρε συ ηταν medium. εμενα μ'αρεσει ζουμερό ! 32 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πες όμως και μια κουβέντα Πού; Πότε; Πόσο; Γιατί; Τί; Ειδικά εκείνο το ροζουλί πιάτο (με το αίμα του) τί ήταν; Καλό; τζιτζικας + μερμυγκας - γαλατσι παρασκευή 78€ για τη γιορτη μου αναμεικτη σαλατα + κεφτεδες + πατατες + 1 κιλο κρασι κοκκινο + χοιρινα φιλετακια + μοσχαρισια φιλετακια + χοιρινο με λιαστη ντοματα + τυροπιταρια + σοκολατοπιτα/παγωτο + πορτοκαλοπιτα/παγωτο + παγωτο - τα ροζουλι εννοειται οτι ηταν σουπερ μοσχαρισια φιλετακια κ αψογα ψημενα. αργησε λιγο αλλα φοβερο ψησιμο - Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από mclein 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mclein είπε ηταν medium. εμενα μ'αρεσει ζουμερό ! τζιτζικας + μερμυγκας - γαλατσι παρασκευή 78€ για τη γιορτη μου αναμεικτη σαλατα + κεφτεδες + πατατες + 1 κιλο κρασι κοκκινο + χοιρινα φιλετακια + μοσχαρισια φιλετακια + χοιρινο με λιαστη ντοματα + σοκολατοπιτα/παγωτο + πορτοκαλοπιτα/παγωτο + παγωτο Πωωωωω ρε Γιώργο, το mclein με αποδιοργανώνει Χρόνια πολλά, καλά και χαρούμενα. Να είσαι πάντα καλά και με διάθεση και όρεξη να μας δίνεις τα φώτα σου. Μ' αρέσει που πήρες κυριολεκτικά τα ερωτήματά μου και απάντησες σε όλα (κι εμένα μου αρέσουν "ζουμερά" και το ζήλεψα) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από haris_216 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, haris_216 είπε Πωωωωω ρε Γιώργο, το mclein με αποδιορφανώνει Χρόνια πολλά, καλά και χαρούμενα. Να είσαι πάντα καλά και με διάθεση και όρεξη να μας δίνεις τα φώτα σου. Μ' αρέσει που πήρες κυριολεκτικά τα ερωτήματά μου και απάντησες σε όλα (κι εμένα μου αρέσουν "ζουμερά" και το ζήλεψα) merci mon ami !!!! παντα δινω απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Η πίτα με το χοιρινό και τη ντομάτα θυμάμαι έσπερνε παλιά που πήγαινα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, dreaming123 είπε Σπετσοφαι στο Πήλιο. Δεν μου άρεσε γιατί ήθελα να είναι πικάντικο... Και μια βάφλα με παγωτό καραμέλα. Το πρωτο Κριτσα το δεύτερο αερικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mylo είπε Πολύ ωμό το τσι τσι ρε συ Όσο έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 @margaritagr Σωστή όπως και αυτό στο Κριτσα που ήταν πολύ καλό! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Χαχα τοπ τα μαγαζιά , με πλήγωσαν οι φωτο σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 53 minutes ago, phanispal said: Όσο έπρεπε. Οντως, δοκιμασα μεχρι κι εγω (!!!). Παντως η φωτο το δειχνει πιο ροζ απ'οσο ηταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις