Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, tommybertsen said:

Πότε; Γιατί όταν είχα πάρει (όχι από Αθήνα όμως), ήταν πανάκριβα. Τουλάχιστον 1.5€ το πιο φτηνό... Αυτά με τη γέμιση, πολύ παραπάνω... Max Perry δεν δοκίμασα, και, επειδή είχα άτομο που δούλεψε , μου είπε να μείνω μακρυά... 

Τελευταία φορά πρέπει να πήρα πριν απο 3 χρόνια (ίσως και παραπάνω). 

Απο τότε η τιμή τους ανέβηκε στα 0.80ευρώ / κομμάτι, το οποίο το θεωρώ αναμενόμενο βέβαια.

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάκριση όμως...attica 0.80, rest of the country, 0.90 :P 

Παιδιά τώρα θυμήθηκα. Από Κέρκυρα είχα πάρει, και υπερχρέωναν τα ντόνατ εκεί... Και νόμιζα πως σε όλα τα nanou είναι το ίδιο... ΛΟΛ

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Φταίει η κοπέλα μου που μου τα έλεγε πανάκριβα, μιας και εγώ δεν τα είχα πληρώσει :P Κάτι δεν θυμάται καλά και κάτι δεν θυμάμαι καλά. Δηλαδή κάτι δεν θυμόμαστε καλά :lol: 

Όπως και να'χει και αυτά με τα 0.70€ είναι εξαιρετικά ντόνατ :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι και εγω ενδιαφερομαι να παω και περιμενω εντυπωσεις και απο τιμες που κυμαινονται

Επεξ/σία από eidikos33
Δημοσ.

Χαχαχα!Λοιπον ειναι η δευτερη φορα που παω.την πρωτη φαγαμε πιτσα και βαφλα και σημερα μονο βαφλα.Απο τιμες πιστευω κυμαινονται σε λογικα πλαισια,δεν θυμαμαι τι ειχα δωσει την πρωτη φορα,σημερα η βαφλα αυτη εκανε 9,80 αλλα την φαγαμε δυο ατομα.Και τις δυο φορες φυγαμε απολυτα ικανοποιημενοι!Επισης στην ιδια περιοχη προτεινω και το insitu που εχει ωραια burger και σαντουιτς!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Δεν μου άρεσε γιατί ήθελα να είναι πικάντικο...

Αν είσαι από Αθήνα, να φας στον "Νερόμυλο", στην Αργυρούπολη. Πεντανόστιμο και όσο πρέπει πικάντικο ;) 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2018 στις 8:36 ΜΜ, CyBeR_RaBBiT είπε

Η τροφή μου για τις επόμενες 2 βδομάδες.Νουντλς.yeah...

IMG_20180408_202805.jpg.2538a810e0d4378b2f8f12850628657a.jpg

Ζηλεύω! Από που τα πήρες και πόσο κόστισαν; 

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το τζιντζερ που βαζουν στα μαγαζια για σουσι? μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω που να το βρω, εννοω αυτο που ειναι σαν τουρσι

Δημοσ.
Στις 17/4/2018 στις 11:52 ΜΜ, tommybertsen είπε

Διάκριση όμως...attica 0.80, rest of the country, 0.90 :P 

Παιδιά τώρα θυμήθηκα. Από Κέρκυρα είχα πάρει, και υπερχρέωναν τα ντόνατ εκεί... Και νόμιζα πως σε όλα τα nanou είναι το ίδιο... ΛΟΛ

τα νανου ειναι vfm  νοστιμα και οικονομικα . και εχουν πολλα καταστηματα στην αθηνα με στανταρ τιμες.

0,80 90 το ντοντατς.

Δημοσ.

Ναι, το κατάλαβα πλέον :P VFM είναι και το παραπάνω donatάδικο, δεν έχει κάτι να ζουλέψει :P 

Το νανού της καλλιθέας το μεγάλο είναι πολύ μακρυά. Το άλλο είναι στη Δημοσθένους, δεν έχω πάει, όμως θα τα επισκεφτώ σύντομα :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...