Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κι εγω μη νομιζεις XD αλλα ρε παιδι μου ας κρατησουμε επιπεδο, με την κρεμα ειναι ααααλλη φαση! 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι μουφα ρε συ, και ομως υπάρχουν!! (μαλλον καποια καταστηματα τσιγκουνευονται την κρεμα) 

Δημοσ.

Σατανάδες με κολάζετε.

Μου φέρανε αυτά και είναι καλύτερα από ότι περίμενα. :wub:

IMG_20180101_121637.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Αααχ γατάκια και να βρω το κουράγιο να ποσταρω τις φωτογραφίες από Ιαπωνία όταν γυρίσω. Πρόεδρος του νήματος θα γίνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο ένας με το σάντουιτς και ο άλλος με το εκμέκ μου γα..τε την ψυχολογία βραδιάτικα. 

Καλή χώνεψη κυριοι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

το χερι ενδεικτικο για να φανει το μεγεθος.2 καλαμακια χοιρινο μεσα. τιμη 3.5 ευρω

IMG-886520e79a54d155069305b1e93651ab-V.jpg

Απο που το πηρες?

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, redmanftw said:

Απο που το πηρες?

ειναι ενα μαγειριο το οποιο λεγεται κρητη και ειναι κοντα κολωνο η περιστερι.δεν θυμαμαι διευθυνση διοτι ηταν παραγγελια αλλα εχω τηλεφωνο και βρισκουμε και διεθυνση.ακομα και στο μαγειρευτο φαγητο φτηνες τιμες ωραιες μεριδες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dreaming123 είπε

2 κομμάτια εκμέκ απίστευτο σπιτικό.

IMG_20180413_000300_595.jpg

Πέρνα απ'το τόπικ της μαγειρικής και γράψε τη συνταγή, αν μπορείς...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

λεγεται κρητη

Υπάρχει και η Κρήτη στον Ν.Κόσμο. Και το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η Κρήτη, αλλά εκεί έχει σάντουιτς με διάφορα άλλα, όχι σουβλάκι. LOL :D 

Δημοσ.
7 minutes ago, tommybertsen said:

Υπάρχει και η Κρήτη στον Ν.Κόσμο. Και το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η Κρήτη, αλλά εκεί έχει σάντουιτς με διάφορα άλλα, όχι σουβλάκι. LOL :D 

λεγετε η κρητη και αν το φυλλαδιο ειναι Up to date ειναι αγ.παρασκευης 21 περιστερι με τηλεφωνο 2105762843

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...