adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 5:39 ΜΜ, *nenya* είπε So, ηρθε η ωρα...επιτελους αγορασα τσουρεκι απ'τον Κίμων/Kimon που μου το ειχαν προτεινει καμποσα ατομα. Μου το εδωσαν ζεστο ζεστο και τσακισα ενα κομματι (to be continued) ισα να παρω μια ιδεα απο γευση. Γιατι απο μυρωδια χαμουλης, το σπιτι θα μοσχοβολαει για μερες. Καιιιι τελικα ειναι σαν σπιτικο τσουρεκι! Διαφορά δεν βρηκα. Μιλαμε για τελεια υφη/αρωμα/γευση. Ελπίζω αύριο πρωί να είναι ανοικτά γιατί θα περνάω από κει κοντά και ελπίζω να είναι πιο καλό από αυτό που παίρνω από τον φούρνο έξη στην Ηλιούπολη 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 τελικα δεν αντεξα και εκοψα λιγο κορμο... 4 3
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτό δεν είναι λίγο είναι όλο το δέντρο η μονη χοντρη φετα του κορμου ειναι η πισω ολες οι αλλες ειναι λεπτες και το στησιμο επειδη εχω ριξει της φετες δειχνει σαν ειναι παρα πολυ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο λιγο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Εχω να δω τόσες σουβλες στη σειρα απο τοτε που μαζευόμασταν στο χωριό... Μπράβο σας! Μερακλιδικη γειτονια χαχα
nickmanak Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Το καλυτερο αρνι ειναι αυτο του φουρνου.Επίσης, αυτες οι πατατες προκαλουσαν εγκεφαλικο (ειχαν απορροφησει λεμονακι, ελαιολαδο, αρνισιο λιπος, πεπέρι και ειχαν απο πανω ψημενο τριμμενο ρεγκατο). Ηταν να βγαλω φωτο ολο το ταψι, μα δεν προλαβα τη γιαγια για λιγα λεπτά... 7
adi32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μόνο γουρουνοπουλο στη σούβλα. Όποιος έχει φάει ξεχνάει το αρνί για πάντα 3
frozex Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Για να δείτε πως κρατάω υποσχέσεις. Φώτο θα βάλω το βράδυ όταν κάτσω στο πισί από τα τσουρέκια που έφτιαξα. Από κρεατικά δεν πρόλαβα καμιά καλή, χάλασαν οι πιατέλες πριν καν το σκεφτώ Το ότι σκέφτομαι να πάω να ζεστάνω κανά σουβλάκι και μπιφτέκι θεωρείται λαιμαργία ή να το προχωρήσω; Τελικά το έκανα... Αύριο για πρωινό έχω μιλφέιγ και κορμό, αν το θυμηθώ και μπορέσω να συγκρατηθώ θα έχετε και από εκεί φωτογραφίες. 10
frozex Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Day 2, Round 3 Φυσικά το πιάτο με τα τρία κομμάτια παστίτσιο είναι το δικό μου (μετά ήρθε άλλο ένα και με αιφνιδίασε). Μετά προστέθηκαν μανιτάρια γεμιστά τα οποία δεν υπάρχουν στην φωτό. 10
mylo Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, παπι είπε Απογοήτευση το νημα τετοια μερα. Όταν λέει πως η φωτογραφία σου ξεπερνά το 2 μβ πως ανεβάσω ρε συ; Στις Sun Apr 08 2018 στις 6:44 ΜΜ, margaritagr είπε Στρατόπεδο;
Anorymous Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μπουκτισαμε από το αρνί και τα σχετικά οπότε σήμερα το παίξαμε εναλλακτική 5
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, Anorymous είπε Μπουκτισαμε από το αρνί και τα σχετικά οπότε σήμερα το παίξαμε εναλλακτική Καλή η εναλλακτική (δώσε και κανα ινφο περί αυτής) αλλά εγώ θα το έπαιζα combo, αρνί με εναλλακτική μαζί! True antifit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις