j0hnn1e Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Καταλαβαίνω το γκουρμέ και το εκτιμώ. Καταλαβαίνω οτι είναι χειροποίητα και το εκτιμώ. Δεν καταλαβαίνω πως αυτή η 1 μπουκία (επειδή για 1 μπουκιά πρόκειται) είναι γεύμα.. 5
*nenya* Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 So, ηρθε η ωρα...επιτελους αγορασα τσουρεκι απ'τον Κίμων/Kimon που μου το ειχαν προτεινει καμποσα ατομα. Μου το εδωσαν ζεστο ζεστο και τσακισα ενα κομματι (to be continued) ισα να παρω μια ιδεα απο γευση. Γιατι απο μυρωδια χαμουλης, το σπιτι θα μοσχοβολαει για μερες. Καιιιι τελικα ειναι σαν σπιτικο τσουρεκι! Διαφορά δεν βρηκα. Μιλαμε για τελεια υφη/αρωμα/γευση. 10 1 1
takatakaros Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγες μέρες θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη. Τι Anti-Fitness μαγαζιά έχετε να προτείνετε για αλμυρό ή γλυκό? Ευχαριστώ! 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2018 στις 8:01 ΜΜ, *nenya* είπε Ειναι ομορφο σαν να το εχει σερβιρει η Μαγκυ στο Master Chef! Αλλα εχω κι εγω αποριες: το υγρο τριγυρω τι ειναι; Τα υπολοιπα μακαρονια που ειναι; (στο στομαχι σου ε; :P) Eιναι ξυσμα lime ,λαδι εξαιρετικα παρθενο και φυστικι Αιγινης .Το σερβιρε η Τανια για την ιστορια χαχαχα που καπου ειδε την συνταγη και την αντεγραψε . Παιδια ηρεμειστε λιγο με την ποσοτητα φαγητου με μενα μιλατε , ειναι βεβαιο πως μπορω να φαω 1 ανθρωπο ολοκληρο Το θεμα εδω δεν ειναι να χορτασω ειμαι σε μονιμη πεινα τα ειπαμε αυτα ειμαι ατυχος ,ζω ενα δραμα καθε χρονο τετοια περιοδο δειξτε λιγο κατανοηση . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Fotis13 2 1
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, *nenya* είπε So, ηρθε η ωρα...επιτελους αγορασα τσουρεκι απ'τον Κίμων/Kimon που μου το ειχαν προτεινει καμποσα ατομα. Μου το εδωσαν ζεστο ζεστο και τσακισα ενα κομματι (to be continued) ισα να παρω μια ιδεα απο γευση. Γιατι απο μυρωδια χαμουλης, το σπιτι θα μοσχοβολαει για μερες. Καιιιι τελικα ειναι σαν σπιτικο τσουρεκι! Διαφορά δεν βρηκα. Μιλαμε για τελεια υφη/αρωμα/γευση. θα παω να παρω απο περιεργια, εν το μεταξυ ηταν διπλα μου και δεν το εχω παρει χαμπαρι ντροπη μου 2
antemore Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, takatakaros είπε Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγες μέρες θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη. Τι Anti-Fitness μαγαζιά έχετε να προτείνετε για αλμυρό ή γλυκό? Ευχαριστώ! για γλυκο Jerry's Footruck με το γνωστο choco burger 2
christopher0016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 ηρθαν και αλλα ωραια πιατα στην πορεια! αλλα εμεινε απο μπαταρια το κιν.. 3
Getta Robo Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλο ΑρνοΚοκορετσοΚοντοσουβλωμα σε ολες και σε ολους! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από Getta Robo 11
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 4/4/2018 στις 5:39 ΜΜ, *nenya* είπε So, ηρθε η ωρα...επιτελους αγορασα τσουρεκι απ'τον Κίμων/Kimon που μου το ειχαν προτεινει καμποσα ατομα. Μου το εδωσαν ζεστο ζεστο και τσακισα ενα κομματι (to be continued) ισα να παρω μια ιδεα απο γευση. Γιατι απο μυρωδια χαμουλης, το σπιτι θα μοσχοβολαει για μερες. Καιιιι τελικα ειναι σαν σπιτικο τσουρεκι! Διαφορά δεν βρηκα. Μιλαμε για τελεια υφη/αρωμα/γευση. Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη.το σωστό το τσουρέκι είναι πλεξούδα και έχει γεύση μαστίχα.με έφερε μια θεία μου εκείνο από τα λιντ, γιατί βαριόταν να κάνει, το έδωσα στη Νικολέτα και δεν το έτρωγε. 1
theoritikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ωραίος ο φετινός Πάσχας bonus ,ο γατούλης που ήθελε και αυτός ένα μικρό μεζεδάκι Spoiler 9 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, theoritikos είπε Ωραίος ο φετινός Πάσχας bonus ,ο γατούλης που ήθελε και αυτός ένα μικρό μεζεδάκι Απόκρυψη περιεχομένων με το βλεμα του γατουλη δεν μπορεις να του αντισταθεις! 3
frozex Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Είναι κανείς έτοιμος για έμφραγμα να μου κάνει παρέα ή συγκρατηθήκατε; 1
*nenya* Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Τι να συγκρατηθουμε; Τριγυρω εκτος απο κρεατικα υπαρχουν σπιτικες γαλατοπιτες, καρυδοπιτες και η κοιλια εχει γινει 8 μηνων. 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Τι να συγκρατηθουμε; Τριγυρω εκτος απο κρεατικα υπαρχουν σπιτικες γαλατοπιτες, καρυδοπιτες και η κοιλια εχει γινει 8 μηνων. τι να πω και εγω που γεννησα και ξαναγκαστρωνομαι κοπελια!! πολυ φαι και ποτο σημερα , ζητω το πασχα! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από christopher0016 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις