l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μαύρο χάλι είναι ο Αβραάμ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 17 hours ago, l337 said: Μαύρο χάλι είναι ο Αβραάμ.... Στην πεντέλη έχει βάλει λουκέτο εδώ και καιρό, πως πήρε ο άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eλατε παιδια να συζητησουμε και για το Μεσανατολικο κανα 2-3 σελιδες κλαιν οι φωτος ! Λαος και καλαμακι Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις ήρθε ζεστή ζεστή 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Γιααα δωσε ινφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, *nenya* είπε Γιααα δωσε ινφο Ειναι απο το Spollati στην Αιολου. Το κοντινο πιατο, το δικο μου, ειναι ψωμακι ζεας, με σολωμο, τυρι φιλαδελφεια, αυγα ποσε και σως hollandaise, ενω η αντιπερα οχθη ειναι brioche (νομιζω) με black angus το ενα και παστραμι το αλλο, με αυγα benedict, μια σως και ντοματα ή κατι τετοιο. Νοστιμοτατα και η μεριδες ικανοποιητικες σχετικα (με τη λογικη πως για εναν νορμαλ ανθρωπο ειναι ο,τι πρεπει, απο την αλλη εγω ετρωγα ανετα κανα δυο τετοια ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Φώτη, για να μην διαμαρτύρεσαι: Το ΠΣΚ πριν την καθαρά Δευτέρα Δύο T-Bone πάχους περίπου 5cm το καθένα. Για πρώτη φορά δοκίμασε και η κυρά (η οποία μόλις δει έστω ροζ φεύγει μακριά). Εγώ με τα 2 παιδιά μου τις τσακίσαμε κανονικά. Την επομένη έπαιξε και ένα φρικασέ με ραδίκια που είχα μαζέψει το πρωί Παϊδάκια αρωματισμένα με σκόρδο και ginger και λίγη μουστάρδα Άντε να παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας. Για τη σαλάτα της καθαράς Δευτέρας Καθαρά Δευτέρα λοιπόν. Λίγες γαρίδες σβησμένες με ούζο. Εντάξει, δεν ήταν λίγες, απλά ξεχώρισα τις μικρές από τις μεγάλες Αυτό το ΠΣΚ: Ένα καρέ από μοσχαριού που μπήκε στο φούρνο για 5 ώρες στους 90c Μετά μπήκε για λίγο στη σχάρα για να πάρει χρώμα Μιλάμε για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Η κυρά που δοκίμασε για δεύτερη φορά, είπε πως ήταν τόσο μαλακό όσο η ψίχα ενός ψωμιού. Μετά από μια δύσκολη ημέρα (ταξίδι οικογενειακώς στην Αθήνα για έκθεση) αποφασίσαμε να το ρίξουμε έξω. Ναύπακτο λοιπόν στο γνωστό Hot & Krispy Βλέπω σε ένα ένθετο στον κατάλογο BBQ Ribs, εδώ είμαστε λέω από μέσα μου Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα σκορδόψωμα Caesars BBQ Spare Ribs Μία μπιφτέκι για την κυρά Πίτσα για το μικρό Σάντουιτς για το μεγάλο Τέλος, χθες πριν το μεσημεριανό, μπουκίτσες αρνιού, τσιγαριαστές, έτσι για μεζέ. 18 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκινησαμε να παμε για το Nolan αλλα Κυριακες ειναι κλειστο (ημαρτον ) οποτε πηγαμε Οsaka που ειναι εκει κοντα. Το γλυκο ειναι το διασημο cheesecake oreo απο την Κυβελη στο Κολωνακι και ειναι επος . ρε higlander εσυ πως σηκωσες τοσες φωτο σε αυτη την αναλυση και εγω την ριχνω για να μην μου βγαλει τον τριτοκοσμικο περιορισμο ?Το αυξησαν το οριο των mb που σηκωνεις ? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να πάω σε ένα τέτοιο μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αμαν ρε φωτη λυπησου μας.....οι διαμενοντες επαρχια αυτα τα βλεπουμε μονο σε φωτογραφιες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, kargo130 είπε Αμαν ρε φωτη λυπησου μας.....οι διαμενοντες επαρχια αυτα τα βλεπουμε μονο σε φωτογραφιες..... Εχετε εξαιρετικα κρεατα και γυρο εσεις δεν εχετε αναγκη ,εμεις για να φαμε σωστο γυρο στην Αθηνα κανουμε ταμα ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εχετε εξαιρετικα κρεατα και γυρο εσεις δεν εχετε αναγκη ,εμεις για να φαμε σωστο γυρο στην Αθηνα κανουμε ταμα ... ειδικα τα τελευταια χρονια σε πολλα σουβλατζιδικα εχει πεσει η ποιοτητα στα ταρταρα .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Νωρίς ξεκινήσαμε φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Κάνει μπαμ η γλίτσα του προπέρσινου, και γαμώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις