Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχώς που πήραμε δύο γιατί τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν πριν βγάλω το κινητό από την τσέπη.

vW4hR7Yh.jpg

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ktiniatros είπε

Πρόταση για γύρο στο Μαρούσι; Και πώς να το παραγγείλω για να μην καταλάβουν ότι είμαι από Θεσσαλονίκη;

Θα φτύσουν στο γύρο αν καταλάβουν ότι είσαι από Θεσσαλονίκη; :blink:

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ktiniatros είπε

Πρόταση για γύρο στο Μαρούσι; Και πώς να το παραγγείλω για να μην καταλάβουν ότι είμαι από Θεσσαλονίκη;

Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι. Απλά μην λες πολύ το "Λ" :P 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ktiniatros είπε

Τελικά βρέθηκα Πεντέλη κ πήρα από τον Αβρααμ. Τίμιος:

IMG_8918.JPG

να με συμπαθάς αλλά αυτά είναι κοκορ@ρχιδα. ούτε για παιδι 6 ετών δεν αρκούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 19/02/2018 at 5:18 PM, cthulhucarbide said:

Κάτι είχα ακούσει ότι εδώ βάζανε αντιφίτνες, δεν ξέρω τι εννοούσανε. Συνεχίστε έτσι

Πλακα πλακα εφτιαξα ριζοτο με γαριδες χθες και ελεγε η συνταγη...650 θερμιδες ανα μεριδα!! Κι εγω που νομιζα οτι ηταν light φλωριες τα ριζοτα θαλασσινων ο_Ο (μαλλον φταιει το ενα κιλο βουτυρο που εβαλα μεσα χοχο) 

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Πλακα πλακα εφτιαξα ριζοτο με γαριδες χθες και ελεγε η συνταγη...650 θερμιδες ανα μεριδα!! Κι εγω που νομιζα οτι ηταν light φλωριες τα ριζοτα θαλασσινων ο_Ο (μαλλον φταιει το ενα κιλο βουτυρο που εβαλα μεσα χοχο) 

επρεπε να βαλεις και λιγο βουτηρο χαχαχ

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ktiniatros είπε

Σουβλακάκι στην Αγίου Κωνσταντίνου, πολύ καλός γύρος, σερβίρει σε πίτα και ψωμάκι, παίρνω σχεδόν 2 χρόνια από εκεί και δεν έχω απογοητευτεί. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cjs13 είπε

Σουβλακάκι στην Αγίου Κωνσταντίνου, πολύ καλός γύρος, σερβίρει σε πίτα και ψωμάκι, παίρνω σχεδόν 2 χρόνια από εκεί και δεν έχω απογοητευτεί. 

Ομόνοια?

• Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, ktiniatros said:

Τελικά βρέθηκα Πεντέλη κ πήρα από τον Αβρααμ. Τίμιος:

Δεν έκλεισε ο Αβρααμ στην Πεντέλη? Μήπως εννοείς Γέρακα?

Το πολύ καλό του είναι το "Βέργα" Κοτόπουλο, στήθος ή μπουτι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...