Fotis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Aριστος Π.Φαληρο πηγα Κυριακη και εχει 20 λεπτα αναμονη ουτε λεφτα να μοιραζε... Τα γλυκα ειναι απο Κοσμικον. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τότε η τρως πολυ,η μεγάλο σόι μαζεύεις σε κάθε ψήσιμο. Γτ ρε φίλε βάζεις κάθε φορά φαγητό για ένα λόχο χαχαχα Για να εξηγηθώ: Ζυμώνω μια φορά το μήνα+ 6 καρβέλια, (τόσα χωράει ο ξυλόφουρνος) και μπαίνουν κατάψυξη. Η πρώτη φωτό με τα σουβλάκια είναι από τη δουλειά του αδερφού μου Βασίλη, ψήνουν κάθε χρόνο και δεν το χάνω. Μιλάμε για δημόσια υπηρεσία. Η δεύτερη με τις μπύρες από φίλο κρεοπώλη που έψηνε σουβλάκια και είχε και free beer. Η τρίτη είναι από την ψησταριά του αδερφού μου του Δημήτρη που είχαμε πιάσει λίγο χώρο εκτός μαγαζιού και βάλαμε ένα αρνάκι οικογενειακά έτσι για το καλό. Α, btw είμαστε 11 αδέρφια. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Highlander 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Highlander είπε Για να εξηγηθώ: Ζυμώνω μια φορά το μήνα+ 6 καρβέλια, (τόσα χωράει ο ξυλόφουρνος) και μπαίνουν κατάψυξη. Η πρώτη φωτό με τα σουβλάκια είναι από τη δουλειά του αδερφού μου Βασίλη, ψήνουν κάθε χρόνο και δεν το χάνω. Μιλάμε για δημόσια υπηρεσία. Η δεύτερη με τις μπύρες από φίλο κρεοπώλη που έψηνε σουβλάκια και είχε και free beer. Η τρίτη είναι από την ψησταριά του αδερφού μου του Δημήτρη που είχαμε πιάσει λίγο χώρο εκτός μαγαζιού και βάλαμε ένα αρνάκι οικογενειακά έτσι για το καλό. Α, btw είμαστε 11 αδέρφια. 11 αδέρφια; Τότε κακώς δεν έχεις ταβέρνα Μια χαρά είστε,καλά ν περνάτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 44 minutes ago, stelios18120 said: 11 αδέρφια; Τότε κακώς δεν έχεις ταβέρνα Μια χαρά είστε,καλά ν περνάτε Ταβέρνα και να έχεις 10 αδέρφια; Έχεις μπει μέσα στο πι και φι απο τα κεράσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Highlander said: Όχι, δεν έχω δική μου ταβέρνα. Πως σου ήρθε αυτό ; Μάλλον λόγω των μεγάλων ποσοτήτων και του στυλ ψησταριάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δε βγάζουμε φωτογραφίες αλλά βάζουμε κιλά, το μόνο βέβαιο για το 2018 μέχρι σήμερα. Πραματάκια που έγιναν τις τελευταίες 3 βδομάδες... (η ανάλυση δεν είναι ό,τι καλύτερο μιας και όταν σκέφτηκα το image hosting ήταν πλεόν αργά) Η καθημερινότητα στο γραφείο σε τρεις φωτογραφίες Σοκολάτες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και μια δημιουργία χωρίς όνομα, αυτό που ταιριάζει περισσότερο είναι όταν το ας πούμε κιουνεφέ συνάντησε το τσιζκέικ αφού έχει βάση ψιλοκομμένο σιροπιαστό φύλλο με γέμιση τσιζκέικ. Από πάνω μεγάλες κουταλιές μους με βανίλια και κάρδαμο... Ταξίδι-αστραπή στην άλλη όχθη του Ατλαντικού να δούμε τους συναδέλφους στον Καναδά που μας υποδέχτηκαν με Καναδικό φαγητό από τα χεράκια τους, τρώγαμε μέχρι να μην μπορούμε να περπατήσουμε Συνέχεια έμπαιναν στον φούρνο τα μπέικον με σιρόπι σφενδάμου (maple syrup που λένε και στο χωριό μου) Για να φτιάξουν τα μπέργκερς που είχαν μια υπεργαμάτη maple aioli sauce (ιδέες για όσους έχουν μπεργκεράδικο και δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα) Τα οποία συνοδεύονταν με την κλασική poutine, ελαφρώς πειραγμένη. Εδώ ο κλασικός συνδυασμός τηγανιτή πατάτα-gravy-κυβάκια τυριού έχει ενισχυθεί με pulled pork και την σούπερ ντούπερ maple aioli Ως συνοδευτικό που ταίριαζε κολασμένα αυτό που όση φωτογένεια του λείπει.... ...τόσο mouthwatering ηταν. Καραμελωμένες γλυκοπατάτες σε τόνους βουτύρου και μαύρης ζάχαρης μαζί με toasted marshmallows Kαι για επιδόρπιο πολλές Nanaimo bars Στα καπάκια ακόμα πιο ταξίδι-αστραπή στη Μόσχα, όπου μακαρόν με τρελή υπεραξία Φάση 3,5 ευρώ σχεδόν το κομμάτι για τα "απλά". Και μια επίσκεψη σε μοσχοβίτικο εστιατόριο. Ευτυχώς γύρισα σπίτι και έφτιαξα με τα χεράκια μου χοιρινό ρολό με τραγανή πέτσα, δυστυχώς το crack δεν μεταφέρεται στη φωτογραφία Με τούτα και με κείνα, 3 βδομάδες και 6 κιλά έξτρα, 2 κιλά τη βδομάδα, κάτι μου λέει ότι θα κάνει να με δει καιρό το antifitness 24 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Speculoos !!! ΣΟΚ & Δέος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 MAPLE SYRUUUUUUUUUUP <3 POUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINE! Αχ κι αυτά τα macaron αχ. Ντάξει, ομολογώ ότι ζήλεψα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, *nenya* είπε MAPLE SYRUUUUUUUUUUP <3 μου έχει μείνει μισό μπουκαλάκι (είναι και πανάκριβο )να δω πότε στην ευχή θα το χρησιμοποιήσω Καλή η ιδέα του σπεκουλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Κέρκυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Liston cafe Dz, συμμετείχες ποτέ σε άλλα fora ως D_G; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Liston cafe Dz, συμμετείχες ποτέ σε άλλα fora ως D_G; Όχι ποτέ, Insomnia rules Βραδινές λιγουρες από Red Hot Chilli Burger Πολλα ευχαριστω στον Spect για τις προτάσεις του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ήξερα έναν φωτογράφο με τέτοιο nickname γι' αυτό ρώτησα. Και -ω τι περίεργο- τώρα θέλω burger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε Ήξερα έναν φωτογράφο με τέτοιο nickname γι' αυτό ρώτησα. Και -ω τι περίεργο- τώρα θέλω burger. Εε δεν είμαι φωτογράφος απλά λίγο ψώνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αφήστε τα λόγια και δώστε φωτό στο λαό παρακαλώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις