villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αι στο δια πια . Με λιγωσατε . Ευτυχώς μενω διπλα στο Κοσμικο στον Αγ.Νικολαο αχαρνων . Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι 1
Anorymous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, villasg είπε Αι στο δια πια . Με λιγωσατε . Ευτυχώς μενω διπλα στο Κοσμικο στον Αγ.Νικολαο αχαρνων . Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι το εχουμε πει ποτε δεν μπαινουμε στο τοπικ αν δεν εχουμε καβατσα γλυκο η φαι στο ψυγειο ποτε και ειδικα τα βραδια που ειναι κλειστα τα μαγαζια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 minutes ago, villasg said: Παω για γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι Κρέμα κανταΐφι το λέει ο κόσμος... 1
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κρέμα κανταΐφι το λέει ο κόσμος... Που ξερει . Οι λοιποι θελουν επεξηγηση να μην ρωτανε . Επισης δεν εχει σε κομματια αλλα μονο ολοκληρο ταψι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Just now, villasg said: Επισης δεν εχει σε κομματια αλλα μονο ολοκληρο ταψι Έχει 2 μεγέθη, το μεγάλο αξίζει περισσότερο imo...
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Έχει 2 μεγέθη, το μεγάλο αξίζει περισσότερο imo... Εγω παιρνω οποιο εχει βγει πιο τελευταια απο την υπογα , το θελω ζεστο 2
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, villasg είπε Εγω παιρνω οποιο εχει βγει πιο τελευταια απο την υπογα , το θελω ζεστο Ξερεις φανταζομαι οτι την επομενη μερα το γαλακτομπουρεκο ειναι ακομα καλυτερο ετσι; Οπως και ολα τα γλυκα φυσικα.
villasg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, webparts είπε Ξερεις φανταζομαι οτι την επομενη μερα το γαλακτομπουρεκο ειναι ακομα καλυτερο ετσι; Οπως και ολα τα γλυκα φυσικα. δεν προλαβαινει να μεινει ...
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παρε ενα κομματι παραπανω απο οσα αντεχεις να φας και δοκιμασε το τουλαχιστον μετα απο 24 ωρες. 2
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έχει δίκιο ο @webparts ! Ποτέ δεν ήταν καλό ζεστό το γαλακτομπούρεκο. Υπενθυμίζω ότι δούλευα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και κάθε μέρα παραλαμβάναμε πολλά γλυκά. Ένα από αυτά ήταν το γαλακτομπούρεκο. Όταν το επέλεγα για το διάλειμμά μου (συνήθως έτρωγα κάτι άλλο - τρίγωνο κυρίως), το άφηνα από το μεσημέρι εκτός και το έτρωγα το βραδάκι 1
webparts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Έχει δίκιο ο @webparts ! Ποτέ δεν ήταν καλό ζεστό το γαλακτομπούρεκο. Υπενθυμίζω ότι δούλευα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και κάθε μέρα παραλαμβάναμε πολλά γλυκά. Ένα από αυτά ήταν το γαλακτομπούρεκο. Όταν το επέλεγα για το διάλειμμά μου (συνήθως έτρωγα κάτι άλλο - τρίγωνο κυρίως), το άφηνα από το μεσημέρι εκτός και το έτρωγα το βραδάκι Τα ιδια και εδω,δουλευα για ενα ζαχαροπλαστειο το οποιο αν και μικρο ειχε μονιμως ουρα. Εγω δουλευα στο καφε τους,το οποιο ειχε πολλα απο τα γλυκα.Μονιμως οι πελατες ζητουσαν ζεστο γαλακτομπουρεκο,οπως τους ειχε πεισει ενας κακομοιρης ζαχαροπλαστης παρακατω οτι ειναι καλο.Ο ζαχαροπλαστης λοιπον μου εξηγουσε ποσο σημαντικο ειναι να δεσει ενα γλυκο,οτι γλυκο και αν ειναι αυτο,και ποσο καλυτερο θα ειναι μετα απο ενα 24ωρο. Φυσικα σε οποιον το εξηγουσα απο το ενα αυτι εμπαινε και απο το αλλο εβγαινε,εκει κολλημενοι στο ζεστο γαλακτομπουρεκο το οποιο ποτε δεν πηραν. Θυμαμαι μαλιστα εναν συγκεκριμενο πελατη που εφαγε καποια πολυ φρεσκια παστα ( παντα πουλουσαμε γλυκο 1 ημερας τουλαχιστον ) και ειπε οτι "τα χαλασαμε τα γλυκα μας" . 1
webparts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ηταν μικρη η πιτα και ειπες να βαλεις μεγαλη φωτο για να ψαρωσουμε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις