tommybertsen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ούτε εγώ ζήτησα άλλο... Υπέθεσα απλά ότι παραψήθηκε από πάνω, το έκοψα και από μέσα ήταν ένα χάλι... Και το πήρα γιατί είχα πάρει άλλη μία φορά, και ήταν άψογο. Τι να πω! Δεν ξέρω αν θα δώσω άλλη ευκαιρία πάντως! Για καλτσόνε/πίτσα εννοώ. Για κρουασάν, σίγουρα θα δώσω μιας που μου είχε αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλτσόνε από Fan παιδιά.. <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Και εκει που δεν ειχα ποτε σε εκτιμηση τα προιοντα "Καρδις" του Lidl , ανακαλυψα την χωριατικη κοτοπιτα και την χωριατικη μπουγατσα - κρεμα - ( κατεψυγμενες ) , ετοιμες σε λιγο χρονο πανευκολα και γ@ματες σε γευση ...... Μολις τσακισα την μπουγατσα Δευτερα παω παλι να γεμισω την καταψυξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Ούτε εγώ ζήτησα άλλο... Υπέθεσα απλά ότι παραψήθηκε από πάνω, το έκοψα και από μέσα ήταν ένα χάλι... Και το πήρα γιατί είχα πάρει άλλη μία φορά, και ήταν άψογο. Τι να πω! Δεν ξέρω αν θα δώσω άλλη ευκαιρία πάντως! Για καλτσόνε/πίτσα εννοώ. Για κρουασάν, σίγουρα θα δώσω μιας που μου είχε αρέσει Και πάλι το θεωρώ απαράδεκτο...Το βάζεις στο πιάτο,το βλέπεις...Εεε λίγο φιλότιμο να πεις θα στείλω άλλο του ανθρώπου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Να πω ότι έχεις άδικο; Μάλλον εγώ φταίω που είμαι πιο φιλότιμος (και μλκς ) από όσο θα έπρεπε και δεν παραπονέθηκα, επειδή ήταν πίτα από κόσμο...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, tommybertsen said: Ciao Italia στη Συγγρού. Δυστυχώς, ενώ τα ίδια ακριβώς την περασμένη φορά ήταν άψογα, τώρα ήταν μάπα. Η πίτσα κοτόπουλο άνοστη, το καλτσόνε καμένο από πάνω, άψητο από μέσα, απορώ πως τα κατάφεραν... Πολύ κρίμα. Το καλο με τα Ciao, ειναι πως λειτουργουν (η μηπως λειτουργουσαν; ) ολο το 24ωρο. Απο γευση/χωρος δεν βρηκα ποτε κατι αξιολογο. Τσιμπημενες τιμες επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ναι, 24ωρο πρέπει να είναι. Πήγαμε γύρω στις 19:00, και ήταν πίτα, ίσα που βρήκαμε ένα τραπέζι που μόλις είχε αδειάσει! Αξιόλογο και με καλή τιμή, μόνο το κρουασάν το ανάμεικτο. Τα άλλα τσιμπημένα, όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εδώ το αγαπημένο μου κρέας όπως έχω ξαναπεί και παλιότερα, προβατίνα. Έγινε το μασαζακι του με αλατακι και πιπέρι, σε λίγο φωτό που θα είναι και έτοιμη. Έχει χαμό σήμερα, θα στέλνω όσο μπορώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ζυμαρακι για πλακοπιτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Την αγαπάω 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Πω, προβατίνα στα κάρβουνα, τι θεϊκό κοψίδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Είναι υπέροχη, πεντανόστιμη,με το που βγαίνει άμεσα τρώγεται γιατί είμαι και σε βουνό, και άμα παγώσει αυτή 2 λεπτά είναι για σκουπίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 εχω αναμεικτα συναισθηματα δυο φορες εχω φαει την μια ηταν σαν λαστιχο και την αλλη μαμουσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Anorymous είπε εχω αναμεικτα συναισθηματα δυο φορες εχω φαει την μια ηταν σαν λαστιχο και την αλλη μαμουσε Γενικά, τα πιο μεγάλα ζώα (προβατίνα, ζυγούρι κτλ.) έχουν μαλακότερο κρέας, αλλά πάντοτε πρέπει να σιτέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το ζιγουρι για μένα είναι ακόμα πιο ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις